5

Cum a fost la Social Media Summit #smscluj

Pff. Scriu articolu ăsta acuma doar pentru că vreau să apară repede în motoarele de căutare şi să îl acceseze cât mai mulţi oameni care vor feedback. De ce? pentru că acuma după participare la eveniment am devenit obsedat de ideea de branding personal şi vreau să-mi măresc traficul şi să-mi dedic mai mult timp să-l şlefuiesc să lucească. Dar să revin la temă.

Dacă vreţi poze şi reacţii profesioniste, le găsiţi proaspete la Costin sau Piticu, ori pe hashtagul ăl din titlu.

Anywayz, deci a fost (după gurile ălor mari) cel mai important eveniment din Cluj în care s-au întâlnit cei mai influenţi bloggeri din România să ne zică ei cum companiile sau antreprenorii pot face bani din Social Media (pt ce care încă nu s-au prins, SM reprezintă în primul rând Facebook, apoi Twitter şi aproape orice jmekerie pe unde oaminii formează comunităţi şi împărtăşesc informaţie). Şi cei mai deştepţi au făcut deja, că nu sunt încuiaţi.

Recunosc, până acuma nu prea i-am citit pe ăştia mari că aveam prejudecata că toţi sunt cu nasu pe sus (unii chiar îs, da nu asta îi important când vine vorba să îi urmăreşti), dar m-au convins să o fac de acuma. Cel mai bine au vorbit (în ordine aleatorie): Chinezu, care după vorba lui Arhi, e un Florin Piersic al blogosferei şi da, a făcut show… apoi mi-a plăcut Daniel Pană, Director Marketing la BCR, care ştie meserie în meseria lui, apoi Grant McKenzie, Vice-Presedinte Marketing la Ursus, care deşi ştie să îşi reprezinte brandul perfect, nu m-a făcut să îmi schimb părerea că tot Timişoreana rulează la noi, apoi Costin Cocioabă ce ţine în cârcă www.refresh.ro, evident, Manafu şi basca lui şi ceilalţi… Că nu vreau să enumăr toată lista. Oricum, au mai fost unii buni, dar şi unii de umplutură.

Atât deocamdată de la pupitru de emisie. O să revin cu un articol în care o să-mi aştern ordonat planul de a-mi cultiva brandul personal şi cum voi deveni vedetă. Staţi numa cu ochii pe mine, de nu credeţi. Zi de zi.

A, şi încă ceva. Nu mai ştiu care dintre speakeri a venit cu un sfat inteligent, demn de urmat, şi anume că în online nu vei reuşi niciodată cu CERŞETORIA. Aşa că VĂ ROG FRUMOS, vă IMPLOR DIN SUFLET, NU, şi repet, NU daţi click pe următorul buton ca să mă followiţi pe Twitter:

blogândac

5 Comments

  1. stimabile, multam fain 🙂
    ma bucura teribil ca ai luat decizia sa te apuci serios de treaba 🙂
    foarte tare chiar!
    ca aia era una din ideile cu social media summit, sa ii facem pe oameni sa isi puna intrebari si, de ce nu, sa gaseasca solutii
    baga mare, tinem legatura 😀

  2. am organizat un concurs pe blog daca vrei sa participi (hosting + domeniu pe 1 an)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.