8

Mi-am tras Yahoo Messenger 11… și-apoi l-am scos

UPDATE: Se pare că 11-le încă e sălbatic rău că are niște bug-uri supărătoare (mă tot întreabă dacă să oprească nush ce script că îi bolnav și apoi se blochează câteva secunde și din astea… dă-l în mă-sa). Am revenit la 10 până ce băieții mai meșteresc la el.

De o bucată de vreme a apărut noua versiune de Yahoo Messenger în variantă BETA, care a adus modificări semnificative, printre cele mai importante fiind posibilitatea de a „lega” Yahoo cu Facebook.

Mi-am instalat și eu azi 11-le să gust un pic din această prospețime. Primul lucru care mă îngrijorează e că când îmi schimb statusul la mess îmi apare și pe Wall-ul de Facebook. Nu chiar din cauza confidențialității mă îngrjorează, ci mă gândesc câtă informație de prisos o să curgă la greu pe ambele canale, tot felu de update-uri la fiecare secundă, mai ales când toți o să își lege conturile. Va fi greu să mai aleg informația de calitate din grămada de gunoi. Și faza nașpa e că deocamdată nu prea poți controla ce anume să treacă dincolo și invers.

Îmi place că prin noul mess „prietenii” de pe Facebook sunt băgați în lista de mess și pot interacționa direct cu ei de acolo. Din câte văd deocamdată doar text, fără multimedia sharing.

O altă chestie care îmi place e că arhiva de mesaje de acuma se poate pune în cârca serverelor lor, așa că dacă intri de la alt calculator sau telefon, poți să o accesezi.

Yahoo-iștii au mai promis că au șlefuit un pic accesibilitatea pe terminalele mobile, totul sub ideea de a te conecta mai bine cu oaminii pă care îi cunoști sau îi urmărești în secret. Și cred că poți juca jocurile de pe Facebook pe mess. Da nu știu sigur și nici nu mă interesează.

Cred că de-acuma nu mai există limite în ceea ce privește confidențialitatea și asta un pic mă pune pe gânduri. Voi ce credeți?

blogândac

8 Comments

  1. eu tot la messenger 8 am ramas :)) deci…iti cam dai seama ce mult ma intereseaza:P

  2. Eu cred ca… nu am mancat azi destul si mi-e un pic foame… dar voi indrepta situatia cu niste papa bun facut de mana mamei mele si apoi ma pun la un serial si somn… urmeaza o duminica de vis… adica… dorm, munca, mancare, studiu, fotbal, dus, film si somn… iar saptamana ce vine, la fel ca si tie, iti deschide in cale o noua si unica experienta… :(((( (7 si 11 dec) eu voi fi trist si voi vegeta in 7 la o bere intr-un bar, sigur… iar tu macar sper sa ai parte de ceva mai entuziasmant, cred ca si daca pusca o petarda langa tine o sa ai ceva de 1000 de ori mai incitant ca mine….

  3. mmmmda…. another nutjob 4 2day…checked

  4. m-am convins si eu acuma. am revenit la 10.

  5. Cu cat a crescut in versiune Y Messenger cu atat a devenit mai “prost” si mai mancator de resurse. Varianta a 9-a mi se pare cea mai buna.

  6. mda ce-i drept e ca si 10-le porneste cam greu dar oricum e un salt important de la 9 la 10 si nu m-as putea intoarce chiar asa mult. cu 10-le sunt multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.