0

CISS Revolution e soluţia!

Cu ceva timp în urmă am scris despre revoluţionarele sisteme CISS (Continuous Ink Supply System), cu ajutorul cărora poţi economisi cu peste 90% la imprimarea documentelor de orice tip.

De acum încolo ai la dispoziţie site-ul http://www.cissrevolution.ro, specializat în vânzarea acestor tipuri de sisteme şi care face mult mai accesibile achiziţia şi suportul tehnic post vânzare şi garanţie pentru clienţi.

Intră acum pe site-ul CISS Revolution pentru a-ţi comanda produsul dorit din gama largă de oferte, precum şi a beneficia de reduceri şi promoţii speciale.

Dacă deţii deja un sistem CISS, poţi să îţi achiziţionezi cerneală de calitate pentru toate tipurile de imprimante la preţuri avantajoase. Aici mai găseşti şi medii de printare ieftine: hârtie foto, hârtie carton, sau DVD-uri printabile.

Dacă nu ai o imprimantă, nu te mai obosi să o cauţi prin rafturile magazinelor. De pe site-ul CISS Revolution ai şansa să cumperi una pentru acasă sau pentru birou, imprimante de toate modelele (şi multifuncţionale sau fotografice) care vin împreună cu sisteme CISS, astfel încât nu mai ai nevoie să îl instalezi de unul singur.

Dacă eşti din Bucureşti, poţi să mergi la sediul CISS Revolution ca să beneficiezi de instalarea gratuită a componentei şi de suport şi garanţie premium. Orice informaţie care îţi e neclară o poţi afla de la serviciul de clienţi, prin telefon, e-mail sau messenger. La fel şi comenzile se fac foarte rapid.

Nu mai sta pe gânduri! CISS Revolution e soluţia cea mai bună pentru a scăpa de grija felului în care vrei să tipăreşti documentele tale. Uită de cartuşele clasice care sunt scumpe şi se termină foarte repede. Intră acum pe site-ul CISS Revolution şi fă o comandă la unul dintre produse, fie prin coşul de cumpărături sau direct prin telefon sau messenger, după ce ai vizualizat produsul dorit. Livrarea se face imediat din stoc. Ai încredere în suportul profesionist pe care ţi-l acordă CISS Revolution.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.