0

evoMAG.ro – Soluții Mobile

Astăzi îți prezint evoMAG.ro, magazinul online care îți oferă soluții mobile avantajoase, cu promoții și cadouri ce te vor surprinde!

Într-o eră în care totul parcă e pus pe fast-forward, ai nevoie de tehnologii care să te țină în priză cu tot ce te înconjoară, să îți ții prietenii sau partenerii de afaceri aproape și să fii informat încontinuu asupra celor mai proaspete evenimente din lume. Pentru asta nu mai poți folosi un telefon mobil clasic, ci trebuie să alegi o soluție ce se ridică la nevoile tale actuale.

Pentru asta există evoMAG, site-ul care ți-a pregătit o selecție a celor mai performante telefoane mobile, la prețuri pentru buzunarul tău!

Dacă vrei să știi tot timpul ce fac prietenii tăi, chiar dacă ești departe de calculator, cumpără-ți un Nokia C3 (doar 513 lei sau în rate), iar experiența ta online va fi neîntreruptă! Accesează cu ușurință rețelele de socializare preferate și tastează rapid update-uri cu tastatura QWERTY.

LG OPTIMUS ONE cu Google ™ P 500 este un smartphone ce rulează pe Android 2.2, Froyo, ultima ediţie a platformei mobile Google, care îți oferă accesibilitate și rapiditate sporită și multi-tasking. Bucură-te de ecranul mare și touch-screen-ul ce-ți face viața mai ușoară!


Dacă ești dispus să investești mai mult în soluția ta mobilă, ia-ți un HTC – Promotie PDA cu GPS Desire HD (4.3″, 1GHz, GPS, 3G, 8MP, Android Froyo), cu care îți transferi experiența desktop direct în buzunar! Urmărește filme sau clipuri video pe un ecran cinematic gigant, de 4,3 inch, cu Dolby Mobile și sunet SRS surround. Dacă vrei să faci fotografii sau înregistrări video de calitate, HTC Desire HD este înlocuitorul perfect pentru un aparat foto. Are funcția de înregistrare HD și un senzor de 8 MP, dual-flash și efecte integrate (ca și cum ai putea schimba lentilele și filtrele din mers).

Convinge-te singur de oferta evoMag.ro și alege-ți soluția mobilă potrivită dintre multe alte produse asemănătoare!

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.