3

Comentatorii Champions League de la TVR sunt praf

M-am uitat aseară la Arsenal – Barcelona, dar nu știam în ce să-mi bag picioarele când îi auzeam pe ăia de comentau meciul. Nici nu mă obosesc acum să le caut numele. Atâta lipsă de cunoștințe fotbalistice, tactice, intuiție n-am mai văzut de mult. Păi înțeleg că Barcelona e baștană și toate cele și din start e favorită să îi calce în picioare pe toți cu tiki-taka lor cu tot, dar aseară chiar nu era cazul, meciul fiind destul de echilibrat. După 1-0 pentru spanioli comentatorii i-au anunțat în mai multe rânduri câștigători pe ăștia, fără să ia în considerare forța de recul a englezilor. Totuși jucau acasă, ce mama naibii? Eu personal am ținut cu Arsenal aseară și m-am simțit jignit că boii ăia nu le dădeau nicio șansă de revenire. Nah las că le-au băgat pumnii în gură van Persie în ’78 și Arshavin în ’83 (golul din urmă fiind realizat printr-o execuție memorabilă).

Aveam ce aveam eu cu Mironică sau alții de la PRO TV când comentau tot felul de aiureli, dar sincer erau mult peste glumele astea de voci pe care le auzi acum la TVR. Strică tot farmecul și atmosfera Champions League. Acasă cu voi!

blogândac

3 Comments

  1. Iarta-i ca nu stiu ce fac…Nu au mentalitatea unui bun profesionist..Acest popor a fost modificat genetic cu principiul…”Lasa .. ca merge si asa !!”Atat timp cat nu vom gasi remediul pentru vindecare…vom ramane la coada civilizatiei..Nu zic a Europei..deoarece ei multi considera ca anumite state sunt etalon in lumea civilizata…dar daca intrii mai adanc in lumea lor..poti observa ca au si ei multe lacune…Mai repede vezi barna…decat paiul !!

  2. La TVR merge nepotismul. Uitati-va la Hossu LOngin, un idiot patentat, cum se plimba pe la Barcelona si pe la Madrid pentru ca este mama in Consiliul de Administratie. Apropo, doamna respectiva a ajuns sa-si dea cu parerea ca este absolut necesar ca TVR sa ia Liga I! De ce oare? Sa radem cu prostii. Alta gafa, am vazut ca l-au luat pe babalaul ala gras, MItran, la Real – Barca. Pentru ce? Ca e prieten cu Olaianos? CHiar atata putere a ajuns sa aiba Olaianos asta, care le fura colegilor la Brasov banii din buzunare? Asta e TVR-ul, o cloaca de beizadele si handicapati. De ce nu aduc comentatori buni? Ca sa nu-i puna pe ei in umbra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.