11

Noua reclamă la Zapp! Da, mai există Zapp!

Operatorul de telefonie mobilă Zapp nu a murit. Mai mult, ei doresc să își revigoreze statutul pe piața românească, fapt pentru care m-au implorat să le fac reclamă la noile produse. Bucură-te de planurile tarifare din noua generație Zapp!

blogândac

11 Comments

  1. Eu inca folosesc planul zapp nopay, si din cand in cand cel de bere. Felicitari pt aceasta reclama. Pe bune, cred ca alta era soarta zapp-ului daca ar fi avut strategie de markentig.

  2. Si mie mi-e dor de reteaua zapp. Am portat nuamrul de zapp in vodafone ca sa nu pierd numarul

  3. Sincer, mi-e dor de Zapp. Au avut oferta nu prea buna la extraoptiuni, dar mi-au placut. Sunt incantat si pasionat de tehnologie si mias dori sa avansez, sa stiu, sa cunosc tot ce tine de telefonie mobila si internet.

  4. Sincer, mi-e dor de Zapp. Au avut oferta nu prea buna la extraoptiuni, dar mi-au placut. Sunt incantat si pasionat de tehnologie si mias dori sa avansez, sa stiu, sa cunosc tot ce tine de telefonie mobila si internet..

  5. Sincer, mi-e dor de Zapp. Au avut oferta nu prea buna la extraoptiuni, dar mi-au placut. Sunt incantat si pasionat de tehnologie si mi-as dori sa avansez, sa stiu, sa cunosc tot ce tine de telefonie mobila si internet…

  6. I’m sorry? did u say all these took u just an hour to prep!?!?! whaaat!? n it wasn’t even a special occasion!? what are you on?? care to share? a last min dinner meal for me to cook = 15mins soy sauce chicken and a dish of veg FULL STOP. hmm and maaaybe an omellet.want to come over my plc and cook a ‘simple’ meal.. PLEASE?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.