0

Votează-mă la RoBlogFest 2011!

Vă anunţ cu dragoste că particip la a 6-a ediţie RoBlogFest, cea mai mare competiţie online în materie de blogging.
Personal & Infotainment – Cel mai popular blog e categoria la care m-am înscris şi unde aştept voturile voastre începând de azi (10 martie).

De ce m-am înscris? Să câştig, evident. Merită blogul meu să iasă primul în această categorie? Clar!

Dacă am învăţat ceva în acest an jumate de când există Blogând.info, e că în blogosferă, ca să te ridici, cel mai mult contează băgarea de seamă. Să fii prezent peste tot, să vociferezi. Nu contează dacă eşti tăntălău, certat cu gramatica sau eşti super-inteligent. Popular nu are de-a face neapărat cu calitatea. Asta o ştim şi de la TV.

În cel mai sincer mod cu putinţă consider că conţinutul blogului meu este calitativ superior multor bloguri clasate mai sus în topuri sau mai vizitate. Recunosc că nu am reuşit să mă fac destul de vizibil targetului meu, dar încerc zi de zi. De aceea dacă îţi pasă cât de cât de soarta acestui blog, dă-mi votul tău de încredere accesând butonul de jos sau cel din dreapta care va sta acolo pe toată durata competiţiei (pentru a vota, trebuie să ai sau să îţi faci cont la ei pe site – ca să se evite frauda – un mic efort, nu durează mult 🙂 ). De asemenea, pentru a mă susţine poţi să inserezi codul imaginii de şi mai jos oriunde vrei.


VOTEZI la roblogfest 2011

Code:

<a href=”http://roblogfest.ro/competition/50b795e39fad3e4fb27c42be8a2ef157/” target=”_blank”><img src=”http://blogand.info/wp-content/uploads/2011/03/roblog-logo.png” alt=”VOTEZI la roblogfest 2011″ width=”152″ height=”180″ border=”0″ /></a>

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.