2

Nu pot să cred că nu e Buried, e doar parodia (Participant la concursul Chio Home Made Movies)

UPDATE: Din păcate, în mai puțin de o săptămână cât am avut la dispoziție nu am reușit să strângem decât 61 de Like-uri (mai aveam nevoie de 39), ceea ce zic că e chiar OK. Mulțumesc tuturor care s-au obosit să voteze și să dea mai departe link-ul. La următorul astfel de concurs sper să mă pregătesc din timp și atunci ajungem mai departe.

Ai văzut filmul Buried (2010)? E vorba de unu (Ryan Reynolds) care se trezește într-un coșciug la câțiva metri în pământ și evident, încearcă să scape. Tot filmul se petrece acolo. Are la el o brichetă și un telefon. Ăsta e trailerul.

Oricum, într-o juma de oră am pușcat o variantă parodică la film („Nu pot să cred că nu e Buried, e doar parodia”), pe care l-am înscris pe ultima sută în concursul Chio Home Made Movies.
În varianta mea ăsta se trezește încuiat într-o budă necunoscută, în beznă totală. Oare va ieși de acolo?

Deci am nevoie de ajutorul tău ca să câștig. Tot ce trebuie să faci e să intri pe siteul concursului și să dai un Like (evident, dacă îți place ce am făcut, nu te oblig – deși am implicații în Mafie, și știi cum suntem noi 😉 ). Trebuie să strâng 100 de Like-uri până pe 30 aprilie (sâmbăta asta) ca să intru în finală unde va exista un juriu, deci șanse mai corecte de a câștiga, așa că îți rămân recunoscător pe veci dacă mai convingi și câțiva amici de-ai tăi să contribuie cu un mic Like! Mersi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WUp1tYKJHL4[/youtube]

blogândac

2 Comments

  1. da, e facut de mine. poti vedea celelalte productii proprii la sectiunea “Video” sau pe canalul de Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.