3

Mitul numărului 111 şi cât de tâmpiţi pot fi anteniştii

Bun. Vreau să vă zic că subiectul materialului ăstuia e o analiză a cât de proşti ştirişti pot fi cei de la Antena1.

Da, e interesant acest număr 111. Din punct de vedere matematic, e un număr cu care te poţi juca destul de fain. E interesantă faza că dacă aduni ultimele 2 cifre din anul tău de naştere cu vârsta obţii 111 în 2011. Anul trecut obţineai 110, anul viitor vei obţine 112 Poliţia în acţiune, şi aşa mai departe. Dar de aici şi până a face o ştire de tot rahatu e cale lungă.

Hai să vedem câteva porcării ce-au scos pe gură anteniştii:

0:22 “specialiştii spun însă că este doar o coincidenţă” – ce specialişti? specialiştii în gândirea raţională simplă? adică orice om cu 8 clase?

0:25 “să luăm trei exemple la întâmplare. Monica Columbeanu nu poate să lipsească” – pff. de ce nu poate să lipsească? O devenit cumva dumnezo şi nu am auzit eu?

0:54 “să nu vă gândiţi că rezultatul este valabil doar pentru vedete” – asta-i tare. dacă nu mă luminai tu, atotştiutorule, muream cu ideea că matematica funcţionează doar la vedete.

1:52 “anul acesta se pare că suntem urmăriţi de numărul 11” – ha? nu vorbeaţi mai devreme de 111? suspectez Alzheimer, ceva?

blogândac

3 Comments

  1. fac si ei niste subiecte,vai de mama lor.mai bine ar promova un blog ceva :))
    P.S superba fraza “1:52 “anul acesta se pare că suntem urmăriţi de numărul 11″ – ha? nu vorbeaţi mai devreme de 111? suspectez Alzheimer, ceva?”

  2. M-am nascut in ’83, deci am 27 de ani (fac 28 in aug.). 111… la ce sa ma astept?

  3. Asta cu fel si fel de unele si altele cred ca sunt puse sa se simta importante si reporteristele alea care zambesc si-si misca capul perpendicular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.