2

Music Report. Cât de lungă e?

Yo check this out, aici DJ Eșton Cuceritorul pă zonă crepusculară îl are invitat azi la Music Report pe criticul literar cu 16 dioptrii George Calicescu, care mai că intră în faliment fiindcă nimeni nu mai scrie poezii azi, așa că s-a reprofilat pe versuri de piese muzicale și încearcă să analizește refrenul piesei Pumpin’ de la autorii colectivi “Lucky Man Project”. Hai să o ascultăm împreună.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mpG0ax0uAdo[/youtube]

Deci avem așa:

I wanna give it to you
As long you give it to me
Just keep my body pumpin’

Din start Geniozitatea Mea observește o posibilă putreziciune gramaticalicească în rândul numărul 2, dar… răbdare.

Interpretarea acestor versuri de înaltă adâncime ne dă de înțeles că personajul feminin își exprimă dorința de a răsplăti cu aceeași măsură (lungime) serviciul (încă necunoscut) oferit de personajul masculin, cu condiția ca corpul să rămână în stare de pompare.

Putem doar intui că serviciul amintit este o protuberanță masculină capabilă să producă pompare continuă. În acest caz, dacă ne gândim la același lucru, personajul feminin se află într-o dificultate majoră, deoarece e în incapacitate de a plăti cu aceeași monedă, neavând o protuberanță ce ar putea ajunge la lungimea protuberanței masculine. Maximumul pe care l-ar putea oferi este degetul mijlociu, care la o fată e de cca. 10 cm. Deci, ca schimbul să fie perfect, personajul masculin ar trebui să aibă o p%^ă de 10 cm, ceea ce ar fi destul de rușinos.

În acest caz, spre a menține onoarea personajului masculin, nu putem decât să ne gândim că în versul numărul 2 s-a produs o eroare gramaticalicească survenită în lipsa școlirii inadecvate ale autorilor colectivi. Bineînțeles, acolo trebuia să apară expresia „as long as…”, care înseamnă „atâta timp cât”. Astfel, versurile capătă un sens mai normal, numai că nu se potrivește lungimea, de data aceasta, a silabelor ca să sune bine. Asta nu e o scuză pentru Lucky Man Project să promoveze o piesă cu eroare gramaticală cât casa, deci merită o bătăiță la funduleț. Subsemnatul se oferă să i-o dea blondei care se fâstâcește prin videoclip.

Semnat Prof. Univ. Dr. Acad. Ing. George Calicescu

blogândac

2 Comments

  1. Piesisoarele de pe la noi sunt greu de inteles. Era una gen:
    (Fiind me ale, ale
    And you can try me ale ale)

    Sa ma scuze cine o canta dar asta e nivelul, consumabila

  2. bine, asta e stilul promovat si in afara, versuri scurte si fara prea mult inteles care se repeta la infinit. nu am nimic impotriva, pentru ca suna bine si sunt un fel de placeri usoare pentru ureche. dar daca tot sunt scurte, macar ma astept sa nu contina greseli din astea grave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.