0

Îl vrem pe #Huidu la puşcărie?

Da!!! – strigă hater-ii de ocazie
Nu… – murmură muşcându-şi buzele fanii
Să se respecte legea. – afirmă indiferent indecişii

Eh, vă spun eu, în oricare dintre laturile triunghiului v-aţi afla, aveţi o problemă de viziune. Primele două se ştiu de ce. În al treilea rând, nu există pedeapsă stas în legislaţia rutieră care să se aplice ca o ştampilă în funcţie de caz. Legea e influenţabilă. Sigur va conta că e o persoană cunoscută, indubitabil. Sigur nu va lua pedeapsa maximă prevăzută. Probabil va lua câţiva ani cu suspendare. Cine ştie? Sincer, nu mă interesează care va fi destinul lui pe plan personal.

Din toată povestea asta regretul meu major e că Huidu probabil nu va mai putea face pamflet niciodată. Că, să fim sinceri, ne pasă de cele 3 persoane moarte în accident cât ne pasă că zilnic mor de foame zeci sau sute de copii în Africa. Adică un pic. Dar nu ne influenţează viaţa, nu ne atinge deloc. Pentru că nu i-am cunoscut.

În schimb, cu toţii, în conştiinţa generală, vom pierde sigur un show-man de calitate dovedită, fie că va merge la închisoare, fie că îşi va ispăşi pedeapsa în libertate, pentru că omul ăsta e terminat din punct de vedere al divertismentului. Cele 3 persoane de pe conştiinţa sa îl vor urmări toată viaţa, vor fi pregnant în umbra sa. Umbră pe care o vom vedea noi, nu neapărat el. Chiar dacă psihic se va recupera peste o vreme şi îşi va relua viaţa normală alături de familie, Şerban Huidu nu va mai fi nicodată un Şerban Huidu pe care îl ştim pe plan profesional. Păcat.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.