3

Toate fetele să apeleze la Asus K!

Sunt câteva lucruri sigure pe lumea asta. Unul dintre ele: fetele se pricep la configurația calculatoarelor cum mă pricep eu la configurația minții fetelor. Generalizând, gen. Deci, fetelor, vă rog să treceți peste aparentul misoginism și să apreciați recomandarea mea pentru un laptop perfect pentru nevoile și aspirațiile voastre, raport calitate preț.

Combinația e Asus K53U. Dânsul e din noua serie de notebook-uri ce a apărut de curând în magazinele din România, dotate cu tehnologii moderne precum IceCool sau PalmProof. Jmekerie mare.

Luăm una păpușă standard pentru a testa scenariul. Renunțăm din start la ideea că păpușa noastră ar avea câtuși de puțină înclinație spre a crăpa căpățâni prin ultimul CoD, deci ne lepădăm de nevoile grafice bombastice și economisim un teanc de bani. Prețul se-nvârte pe la vreo 1.400 de lei, dar am găsit o ofertă șoc, ține-te bine, de 1.099,99 RON!

K53U vine pe procesor AMD Fusion Dual Core (uici iz gud) și memorie DDR3 (mai bun ca 1 sau 2 🙂 ), așa că nu dă bătăi de cap când vine vorba de multi-tasking. Nu, nu mă refer la vopsitul unghiilor, vorbitul la telefon și băutul de Ice Tea în același timp în fața tastaturii, ci la browsing, office sau poate multimedia etc.

Ca spațiu, modelul permite un animal de Hard Disk de 750 giga, dar sigur păpușa se va mulțumi cu varianta minimală de 320 de gigi. Adică, poți să îți ții toate sezoanele din Glee sau Grey’s Anatomy plus alte zeci de filme, poți să nu-ți ștergi niciodată cache-ul din browser și tot îți va rămâne loc berechet.

Ecranul LCD (15.6″ 16:9 HD 1366×768) e de standarde super mega înalte, se laudă producătorul, pentru a reda o imagine perfectă. Mai are cameră web de 0.3 MP, card reader 4 in 1 (SD/MS/MS Pro/MMC), bluetooth și alte cele. Vine împreună cu Windows 7 original.

Prin tehnologia IceCool componentele care se încălzesc sunt plasate inteligent așa încât zona unde-și parchează palmele rămâne confortabilă și catifelată la atingere. Veste nu tocmai bună pentru cele cu circulația proastă la mâini.

PalmProof e o jmekerie prin care touchpad-ul face diferența între degete și palmă, așa că previne zburdarea hai-hui a cursorului. Mai mult, vorbim de un multi-touchpad intuitiv, care permite un scroll mai bun al paginilor web sau pinch-zoom al imaginilor.

Tastatura e de tip „chiclet”, cu taste largi și un bun răspuns tactil, deci nu va fi o problemă să tastezi rapid pe mess, chiar dacă ai unghii lungi cât tasta SPACE.

Poate cea mai tare chestie e SmartLogon-ul, alternativă la accesul cu parolă, și anume prin facial recognition. Deci dacă o bambină mai urâtă ca tine vrea să îți fure identitatea și informațiile, nu poate, că n-are fața ta.

Sper că te-am convins până acuma că Asus K53U e un notebook țeapăn de la producătorul de primă mână pe care îl poți lua cu bani puțini și nu te va dezamăgi. Plus, vine și în varianta roz, deci nu-l poți refuza!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cY718P9XP1Q&feature=related[/youtube]

blogândac

3 Comments

  1. Bravo! Ai fost acolo sus, la un pas… Imi pare rau k nu te-au ales printre finalisti. In cazul meu, se pare k au fost multe fete in juriu 😛 Ne batem acuma din spate. Mult succes!

  2. 🙂 Se mai intampla ce sa facem.. E primul concurs si am obtinut un loc onorabil , zic 🙂 Da da , ne batem din umbra :)) P.S : nu cred ca au fost fete in juriu asa multe, erau prea multe date tehnice in posturile alese ca sa fie votate de fete :);)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.