4

“Vrei să fii milionar” are cel mai tâmpit sistem de selecţie

Ca şobolan intelectual care mă respect, vreau să ajung în scaunul lui Virgil Ianţu să-l fac în doi timpi şi trei mişcări.

Da’ canch, că până să ajung acolo prin cele două faze de preselecţie îmi trebe o tonă de noroc, mai ceva ca la loto. Să vă explic sistemul lor gândit de vreun şantierist.

În faza I tre să suni la numărul 0377 77 22 22 (tarif normal), să asculţi o poveste înregistrată de un minut a unei vaci cu cabină, apoi în minutul doi auzi magica întrebare cu patru variante de răspuns. Nu foarte grea. Gen: Cine a scris poezia “Sara pe deal?”. Şi după semnalul sonor CICĂ tre să apeşi CÂT MAI RAPID tasta corespunzătoare.

Aici vine şmekeria, semnalată timid cu asterisc în regulament: Pentru evitarea tentativelor de fraudare nu se admit timpii de răspuns mai mici de 0,2 sec. Na, drăcie. Deci dejaba ai dejt parkinsonian ce bate ca acul de maşina de cusut, faza e că se ia în considerare doar dacă ai apăsat după 0.2 secunde. Ceea ce e al naibii de greu de atins. Încercaţi de vedeţi.

Io am până acuma vreo 30 de încercări şi cel mai aproape am fost la vreo 0.18x din vale şi 0.3xx din deal. Primii 80 care se clasează cel mai bine pentru o ediţie, trec în faza II.

Dacă oi ajunge vrodată acolo, oi povesti ce şi cum. Până atunci, Doamne dă să nu devină viciu şi să mă omoare factura.

blogândac

4 Comments

  1. 🙂 Eu iti doresc success si sa gasesti o modalitate inventiva de a bate timpul , tinand cont ca deja sunt unii care participa , deci e posibil:)) Dar ca sa obtii rezultate bune tre sa ai antrenament ..si ca sa te antrenezi tre sa suni ..deci cu siguranta factura ta va fi mare.. doamne feri sa devina viciu 🙂

  2. E prea misto sa ajungi acolo dar oricum selectia e speachless … si mai vad pe cate unii care au trecut toti pasii astia criminali si se incurca in intrebari de genul daca are broasca tate.

  3. Cillian, what is the 10 year time period that you are using for the number of riders to be top 10 GC and win a stage? There were four in this year’s addition: Froome, Wiggins, Pinot and Rolland. But agreed, those four are all exceptional bike racers and a league above Roche (as well, the two Frenchmen were over a quarter hour behind Wiggins so afforeded some leeway).

  4. Olá Débora,Bom dia!!!Fico feliz que você tenha gostado da resposta.Ficarei muito mais satisfeito, se colocar em prática as sugestões que dei.Procure se capacitar freqüentando cursos, palestras do SEBRAE.Leia as cartilhas, artigos e todo material informativo que está disponível nos sites do SEBRAE.Aproveite a sua força de vontade e jovialidade, procurando aprender e se aperfeiçoar cada vez mais.SUCESSO !!!Sergio DinizConsultor Orientação EmpresarialSEBRAE/SP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.