Home > Generalităţi, Societate > Mai e tolerabil să faci baloane cu guma de mestecat?

Mai e tolerabil să faci baloane cu guma de mestecat?

3,686 dă vizualizări

November 7th, 2011 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Îmi pare doar mie sau lumea a cam renunțat să mai facă&spargă baloane din gumă de mestecat? Eu sunt copilu nouăzecilor și pe atunci asta era una dintre activitățile de bază a unei zile obișnuite.

Îmi amintesc că rar trecea zi fără să îmi cumpăr o gumă Turbo cu 100 de lei sau altele care aveau abțibilduri. Ce mândru și bucuros eram când primeam bani de mai multe odată. Le îndesam pe toate 3-4 în gură ca să pot face baloane mai mari. Ne întreceam între noi, copiii de la bloc, care poate să facă și să țină un balon mare cât mai mult fără să ți se spargă pe față.

Recunosc, eu când mai mestec un Orbit nu pot să rezist fără să umflu câteva balonașe din alea mai mici, care ies doar pe jumătate din gură, mai mult ca să le sparg și să produc un efect sonor puternic. Dar uneori, în spații publice, mă trezesc cu senzația că lumea nu prea mai simpatizează baloanele din gumă, sau cel puțin nu din partea unui băiat. Eu nu îmi simt masculinitatea pusă în pericol, așa că nu o să renunț la obicei și cine e cu mine, să bată palma.

 1. November 10th, 2011 at 09:02 | #1

  Ai dreptate, ma regasesc si eu in povestea ta cu intrecerea de baloane si da ..si acum fac si le pocnesc ..mai mici e drept .. dar nu mestec Orbit, meste Mentos , asta pentru ca are o textura mai moale si asta ajuta la dantura dar si te ajuta sa faci baloane mai bune:))

  [Răspunde]

 2. November 10th, 2011 at 18:35 | #2

  Chiar, cum ar fisa cumperi acum o guma Turbo cu 100 de lei.

  – Scump, scump, ‘nainte era mai eftin!! :))

  [Răspunde]

 3. Dli
  November 11th, 2011 at 12:13 | #3

  Eu inca mestec huba buba ca pentru baloane e cel mai bun. Ma mai joc atunci cand ma plictisesc nu m-am putut dezobisnui de acest viciu din copilarie. Nu ma deranjeaza atata timp cat eu ma simt bine. Evident nu ma distrez in societate cu asa ceva.

  [Răspunde]

 4. dan
  March 19th, 2017 at 22:22 | #4

  Baloanele astea se sparg NUMAI intre cunoscutii tai, sau acasa, in urechile parintilor, daca te tolereaza, nu in public, baietelule !

  [Răspunde]

 1. No trackbacks yet.