Home > Ştiinţă > Scrisoare către NASA

Scrisoare către NASA

2,568 dă vizualizări

November 14th, 2011 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Dragă NAȘĂ,

Încep prin a-ți mulțumi pentru faptul că ai oferit enciclopediilor de-a lungul existenței tale destulă informație interesantă despre universul nostru, încât am reușit să acumulez din ele cunoștințe vitale ca să pot avea reflexii asupra condiției mele existențiale și să mă formez ca om rațional.

Îți mulțumesc că mi-ai oferit o copilărie fericită, dar e momentul să te anunț că am crescut acum și am un mesaj special pentru tine: Termină în p$%^ mea cu toate bullshit-urile de misiuni de-amp$%ea prin care arunci căcălăi de bani pe fereastră spre a cerceta chestii fantasmagorice și imposibile, doar pentru a-ți justifica funcția irelevantă și de a hrăni imaginația minților bolnave. Nu uita că banii ăia ar putea merge spre salvarea milioanelor de oameni care mor de foame prin lume.

Află de la mine că Marte e doar un bolovan mare, mort și rece, care să zicem are 5% șanse să fi susținut vreodată sau să fi putut susține odată viață, dar cu siguranță, 1001% nu o va putea susține de-acum încolo, din enșpemii de motive, printre care și faptul că are o atmosferă subțire și activitatea geologică e nulă. Așa că nu mai perpetua ideea că acest bolovan ar putea servi ca refugiu al umanității în cazul în care draga noastră casă Terra ar fi în pericol de distrugere, nici după 2000 de ani de progresie tehnologică.

Pa,
Al tău om cu mintea la cap

(No Ratings Yet)
Loading...
Categories: Ştiinţă Tags: , , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.