2

12 #SuperFete la mine pe perete

Brici! Pe anul viitor voi primi un calendar pe gratis. Îl face criserb în spate cu Activia și cu alți profesioniști. Ca amănunt minor, vor apărea în el, pe lângă luni și zile, cele mai cele fete din Social Media! Și mai brici, am privilegiul să iau parte la alegerea dânselor, 12 la număr.

La fiecare dintre ele mă voi holba o lună întreagă, așa că nu-i de glumă, m-am pus la jurizat pe bune. Și-a fost greu! Știu că e clișeu, că toate sunt frumoase și deștepte, dar ce să zic, e adevărat.

Așa că: nu m-am mulțumit cu un zâmbet, am pus accentul pe faptul că sunt fete din ONLINE. Deci am făcut un tur al conturilor de Twitter, al blogurilor și-apoi al conturilor de Facebook (nu toate au avut din fiecare). La capitolul frumusețe, am căutat pozele în care arată cel mai prost și am pornit de-acolo. La capitolul conținut am apreciat originalitatea, frecvența, popularitatea, umorul, inteligența. La capitolul #obiceiurisanatoase, am mers pe intuiție :). Puține „m-au prins” din prima, oricum, am avut bunăvoință din belșug și dacă nu m-au convins la unele aspecte, am tot săpat până am dat de ce au mai bun.

Așa că mă consider un judecător drept și cred în sentința mea finală. Dacă vă încălzește cu ceva, am rămas cu regrete că pe unele n-am reușit să le îndes nicicum printre cele 12.

Rezultatul final e ăsta (în ordinea voturilor din prima fază):

Lavinia Biberi
Blog/Twitter/Fb

Camelia Capitanu
Blog/Twitter/Fb

Iuliana Manea
Twitter/Fb

Sabina Cornovac
Blog/Twitter/Fb

Adelina Grigorovici
Blog/Twitter/Fb

Elena Cîrîc
Blog/Twitter/Fb

Raluca Muresan
Blog/Twitter/Fb

Cristina Chipurici
Blog/Twitter/Fb

Corina M. Scheianu
Blog/Twitter/Fb

Ioana Barbu
Blog/Twitter/Fb

Oana Portase
Blog/Twitter/Fb

Anca Nelersa
Twitter/Fb

blogândac

2 Comments

  1. si noi restu’ cum putem avea calendarul?

  2. cine vrea calendaru se adreseaza lui criserb

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.