2

Ce trebuie știut înainte de a încheia un RCA

Polițele de asigurare, fie că vorbim de cele de sănătate, imobiliare sau auto, nu sunt considerate drept prioritate de o vastă majoritate a cetățenilor din România (cu salarii medii sau mici), tocmai din cauza economiei precare a țării. Bineînțeles, vorbim despre asigurările opționale.

În cazul asigurărilor obligatorii impuse de stat, vrem nu vrem, trebuie să ne supunem, dar măcar avem posibilitatea de a alege între firmele care se ocupă cu încheierea contractelor, fapt ce ne dă șansa să economisim bani la aspectul calitate / preț.

Dacă deținem un autoturism, ne referim la polița obligatorie RCA, prin care, în cazul unui accident, se despăgubește terțul prejudiciat, dar care vine și în beneficiul asiguratului.

Există unele firme care sunt dedicate special pentru a mulțumi clienții, oferind polițe ieftine. Deoarece fiecare poliță diferă în funcție de client și autovehiculul deținut de către acesta, nicio firmă nu poate da un preț fix. În schimb, pentru asta există locuri în care ne putem calcula singuri prețul final, parcurgând un formular online simplu și rapid. De asemenea, unele servicii precum www.rca-ieftin.com oferă pachete atractive pentru polițele încheiate pe un an, încluzând bonusuri și asigurări opționale gratuite.

Pentru a afla mai multe despre rolul și importanța unei asigurări auto, poți consulta GHIDUL ASIGURATORULUI pe care îl găsești aici.

blogândac

2 Comments

  1. De acord! Daca vrei o asigurare RCA ieftina, cel mai bine este sa o achizitionezi de pe internet. Intri pe un site specializat si, dupa cateva clicuri, vezi preturile practicate de toate firmele de asigurari. Astfel, poti alege in cunostinta de cauza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.