Home > Auto, Reclame > Fă-ți un RCA ieftin cu minim efort!

Fă-ți un RCA ieftin cu minim efort!

3,708 dă vizualizări

July 11th, 2012 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Asigurarea RCA este o poliță obligatorie pentru deținătorii de autovehicule, ce trebuie reînnoită de obicei în fiecare an (sau la 6 luni) și este destinată despăgubirii terțului prejudiciat în cazul unui accident rutier, dar vine și în avantajul asiguratului.

Trăim într-o eră fast-forward, în care constatăm că timpul nostru este tot mai prețios, de aceea ne bucurăm când ni se oferă șansa să rezolvăm unele probleme pe internet, fără a sta la cozi pe la ghișee și a înfrunta birocrația.

Astfel, în scopul „răsfățării” clientului, au intrat pe piața online unele servicii, precum www.rcaieftin.biz, care, în urma unor pași simpli (completarea datelor personale și ale mașinii) îți oferă posibilitatea de a încheia o poliță ieftină (prin compararea prețurilor a celor mai importante companii de asigurări din țară) și a o comanda spre livrare acasă, în cel mai scurt timp (gratuit pentru București, sau alte zone la o valoare mai mare de 149 lei – prin curier rapid).

În plus, în acest loc poți comanda și o poliță de asigurare a locuinței, prin metodele de mai sus. Luna aceasta beneficiezi și de bonusuri atractive.

Orice întrebări referitoare la domeniul asigurărilor își vor găsi răspunsul fie în secțiunea dedicată, sau prin telefon. Pentru a afla mai multe despre importanța asigurărilor, vizitează site-ul ApPA (Asociația pentru Promovarea Asigurărilor).

 1. August 4th, 2013 at 15:36 | #1

  nu toti au astfel de vecini si chiar si vecinul nu calculeaza la fel de rapid ca softul celor din articol 🙂

  [Răspunde]

 2. September 18th, 2015 at 19:49 | #2

  http://www.rcabulgaria.eu ofera cea mai buna oferta de asigurare RCA pentru masini asigurate si inmatriculate in Bulgaria.

  [Răspunde]

 1. No trackbacks yet.