2

Fă-ți un RCA ieftin cu minim efort!

Asigurarea RCA este o poliță obligatorie pentru deținătorii de autovehicule, ce trebuie reînnoită de obicei în fiecare an (sau la 6 luni) și este destinată despăgubirii terțului prejudiciat în cazul unui accident rutier, dar vine și în avantajul asiguratului.

Trăim într-o eră fast-forward, în care constatăm că timpul nostru este tot mai prețios, de aceea ne bucurăm când ni se oferă șansa să rezolvăm unele probleme pe internet, fără a sta la cozi pe la ghișee și a înfrunta birocrația.

Astfel, în scopul „răsfățării” clientului, au intrat pe piața online unele servicii, precum www.rcaieftin.biz, care, în urma unor pași simpli (completarea datelor personale și ale mașinii) îți oferă posibilitatea de a încheia o poliță ieftină (prin compararea prețurilor a celor mai importante companii de asigurări din țară) și a o comanda spre livrare acasă, în cel mai scurt timp (gratuit pentru București, sau alte zone la o valoare mai mare de 149 lei – prin curier rapid).

În plus, în acest loc poți comanda și o poliță de asigurare a locuinței, prin metodele de mai sus. Luna aceasta beneficiezi și de bonusuri atractive.

Orice întrebări referitoare la domeniul asigurărilor își vor găsi răspunsul fie în secțiunea dedicată, sau prin telefon. Pentru a afla mai multe despre importanța asigurărilor, vizitează site-ul ApPA (Asociația pentru Promovarea Asigurărilor).

blogândac

2 Comments

  1. nu toti au astfel de vecini si chiar si vecinul nu calculeaza la fel de rapid ca softul celor din articol 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.