3

CREATON – soluția de marcă pentru țigla ceramică

logo

Creaton este un brand nemțesc de tradiție (125 de ani) specializat în fabricarea țiglelor ceramice. Pe www.creaton.com.ro puteți afla oferta completă de produse ce se află pe rafturile distribuitorilor locali din România.

Pentru persoanele sau firmele interesate să achiziționeze țigle de acest tip site-ul oferă o galerie vastă de imagini cu construcții ale căror acoperișuri au fost realizate de CREATON, din care potențialii clienți pot să se inspire sau să-și facă o idee despre rezultate. De asemenea, pentru idei de design recomand site-ul www.misiuneacasa.ro, care este un forum de discuții relevant din domeniul construcțiilor. În secțiunea „Amenajări exterioare” puteți afla sau împărtăși opinii, nelămuriri despre plăcile ceramice, arhitectură, prețuri, metode practice etc.

Printre tipurile de țigle din gama Creaton se numără țiglă solzi, țiglă profilată, țiglă reformată, țiglă netedă, țiglă făltuită cu adâncitură dublă sau țiglă de format mare. Pentru fiecare model găsiți informații detaliate privind aspectul și datele tehnice aici.

Producătorii oferă și o serie de accesorii pentru acoperișuri, acele decorațiuni pentru coamă care în mod tradițional se regăsesc la casele fermierilor: cocoș, bufniță, soare etc. Ele sunt realizate tot din ceramică și oferă o notă de personalitate casei.

Mai nou, aveți posibilitatea de a produce energie proprie prin integrarea în acoperiș a unor panouri fotovoltaice „invizibile” de la Creaton care se pliază perfect pe modelele de țiglă și oferă multe avantaje (aspect plăcut, instalare rapidă, sponsorizate de stat etc.)

În materie de pardoseli și fațade nu trebuie să vă îndreptați în alt loc, la Creaton găsiți designuri variate și inteligente din punct de vedere al sistemului constructiv și culoare.

Creaton este o marcă de calitate ce garantează durabilitatea, fiind lider de piață în zona plăcilor plane şi unul din cei mai de seamă producători ai plăcilor presate din Europa. Pentru a afla lista distribuitorilor locali de plăci Creaton vizitați această pagină.

582308a48134fecdc7a36caad57aa4cf2977_006e4d7544

blogândac

3 Comments

  1. Bună recomandare! E o companie ce produce materiale de calitate înaltă și reprezintă o alegere bună.

  2. Cel mai important atunci cand cumperi tigla trebuie sa fie una de calitate, durabila si firma care le produce sa fie serioasa, sa iti garanteze pentru aceste produse.

  3. Buna ziua ma puteți lămuri cu suprapunerile la țigla când o cumperi este trecut in palet calculul cu tot cu suprapuneri multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.