0

Promoții la laptopurile business de la Lenovo!

Ce vrea un om de afaceri de la un laptop? Cel puțin două lucruri: să nu-i moară bateria când îi e lumea mai dragă, în timp ce se află pe drum fără priză, și doi, să nu-i moară (încet sau repede) programele când meșterește în ele, mai ales dacă e în criză de timp și răbdare.

Gândul ăsta mi-a trecut prin cap când am dat peste niște modele de laptop Lenovo perfecte pentru domeniul business, având un raport calitate preț excelent, accent pus pe siguranță, performanță și flexibilitate.

În special mi-a atras atenția modelul Lenovo Essential B590 i5-3210m 4GB 500GB, pe care în momentul de față îl găsești la promoție, 1.949 lei (reducere 16%) cu geantă cadou la IT Galaxy.

Notebook-ul are un processor puternic, Dual Core Intel pe tehnologia i5 cu Turbo Boost, la frecvența 2.50 GHz și turbo 3.1 GHz, bazat pe arhitectura Ivy Bridge (care reduce consumul cu până la 50%). În plus, bateria are o durată de viață extinsă, iar cu functia Energy Management se poate crește substanțial autonomia.

Pe lângă performanță, utilizatorul are garanția siguranței datelor, fie că vorbim de componentele hardware sau aplicațiile software care vin împreună cu modelul. Cititorul de amprente previne accesul fraudulos, la fel și posibilitatea de blocare a porturilor USB, copierea datelor de către alte persoane. Pe lângă asta, cu Lenovo Cloud Storage fișierele pot fi păstrate și distribuite în siguranță.

Una dintre cele mai atractive caracteristici e camera HD 720p de o calitate excepțională, perfectă pentru conferințe video. Cu ajutorul portului HDMI video-urile (filme sau prezentări) se pot viziona pe ecran mare fără pierdere de calitate.

Mai multe modele de laptopuri la promoție găsești în magazin laptopuri ITGalaxy.ro (firma e serioasă și comercializează doar produse de calitate), inclusiv modelul Lenovo Essential B590 Dual-Core B830 6GB 750GB, care e echipat la fel de bine ca cel menționat mai sus, dedicat utilizatorilor home, office și business, la un preț tentant de numai 1399 lei.

LENOVO_B570e_59317981_B950_2G_320G_156_DOS(1)

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.