Home > Auto > Piese auto de calitate la prețuri bune!

Piese auto de calitate la prețuri bune!

1,975 dă vizualizări

May 29th, 2013 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Pentru cei care aveți mașini și eventual nevoie de piese de schimb, merită să dați o raită pe noul magazin online care se concentrează pe comercializare și client service, cu mare accent pus pe nevoile și specificațiile personale ale fiecărui utilizator / client în parte.

Site-ul PieseAutoVip are o bază de date foarte bogată care conține toate mărcile de mașini cunoscute și comercializate în România, precum și ofertele existente pe piață cu o gamă largă de piese auto și accesorii de la cei mai importanți producători.

După cum am menționat mai sus, ei promit că acordă atenție specială clientului, oferindu-i pe portal posibilitatea de a avea acces la informații dintr-o altă perspectivă ca până acum, analizând cum este influențată piața auto de apariția unor modele și care sunt strategiile marilor producători auto. Astfel, cei intresați pot afla despre prețuri în concordanță cu calitatea și fiabilitatea modelelor care sunt scoase pe piață.

Am observat că au și o secțiune separată dedicată știrilor din industria auto, legate de noi apariții și tendințe, în corelație cu mediul românesc. Din păcate, probabil blogul auto este momentan în revizie, deoarece de la o vreme nu apar informații noi (puteți accesa totuși pagina lor de Facebook).

Revenind la partea principală, după o primă impresie, site-ul e simplu și bine structurat în categorii și subcategorii, un utilizator (apropo, se poate face cont la ei, pentru o mai ușoară manevrabilitate) poate să își găsească imediat piesa dorită, în funcție de ce mașină are.

După ce ai dat de ce te-ar putea interesa, treaba se întâmplă cam așa: în secțiunea „cere o piesă” îți introduci datele conforme cu Certificatul de Înmatriculare (talon) – modelul mașinii, tipul caroseriei, caracteristicile motorului etc., apoi vei primi o ofertă de preț, „cu dedicație” (ca să glumim un pic pe seama titlului). Dacă nu ai răbdare să introduci date, se poate rezolva și mai repede, printr-un simplu telefon la 0760 11 22 66.

Cu privire la comandă și livrare, toate informațiile le găsești la „Termeni și condiții”. Pe scurt, produsele comercializate prin intermediul www.pieseautovip.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală și certificatul de garanție.

Lista mărcilor auto disponibile: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROËN, DACIA, DAEWOO, DAIHATSU, DODGE, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, ISUZU, IVECO, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LANCIA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, ROVER, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, SSANGYONG, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VAUXHALL, VOLVO, VW

Categories: Auto Tags:
  1. September 25th, 2013 at 15:35 | #1

    Imi place ideea de a comanda online piese auto dintr-o gama variata de marci de autoturisme, fara sa pierd vremea prin magazine.

    [Răspunde]

  1. No trackbacks yet.