2

Garanție de retur de 10 zile pentru produsele CISSmarket.ro

Vă prezentam în dese rânduri serviciile oferite de Cissmarket.ro, locul în care găsești imprimante dotate cu sisteme de eficientizare a tipăririi de documente, cu până la 95% din punct de vedere al prețului.

Nu știu câți dintre voi ați apelat la sistemele economice CISS în urma citirii articolelor, însă acum aveți reala șansă de a nu lua de bună ce am scris eu sau ce vă promit ei. Asta datorită noii campanii denumite „Garanția de retur de 10 zile” pentru toți clienții, atât cei care comandă produsele online, cât și cei care le ridică din showroom-ul din București.

Dacă din orice motiv vă gândiți să returnați produsele, o puteți face în termen de 10 zile de la achiziționare și veți primi banii înapoi fără explicații în plus. Eu zic că acum e momentul să acționați dacă în trecut ați avut dubii în privința credibilității sau a calității lor. Testați personal produse recomandate precum cerneala Epson (High quality).

blogândac

2 Comments

  1. Asta e o treaba buna cu returnarea banilor…ca de multe ori am cumparat fel de fel de produse, unele nefunctionale 100%

  2. Buget redus, insa daca vrei ca sa ai poze mai mult de 6 luni de zile nu recomand sistem de la cissmarket. Am o imprimanta px660 si am printat destul de mult pe hartia si cerneala lor (toate dimensiunile si grosimile). Dupa aproape un an de zile fotografiile printate arata jalnic. Multe dintre ele au fost pastrate in chilotei de plastic unele expuse in rame fara acces direct catre lumina. ORIBIL !!!!!

    Nu recomand daca vreti sa le aveti mai mult timp!
    Sper sa va fi fost de ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.