0

Momentul acela când ai nevoie de un instalator…

De fiecare dată când am scris articole despre sisteme de uz casnic ce implică instalare sau întreţinere, eventual chiar reparaţie, precum pompe submersibile, hidrofoare sau centrale termice am făcut menţiunea undeva că cel mai indicat e să apelaţi la un specialist în domeniu după ce le cumpăraţi, pentru a le racorda în mod corect şi a evita orice fel de greşeală amatoricească şi a preîntâmpina eventuale pericole sau defecţiuni tehnice. Chiar dacă în unele cazuri cei mai îndrăzneţi dintre noi putem să intervenim la instalaţiile de apă sau gaz, când e vorba de mici ajustări, de exemplu schimb de ţevi sau valve, reglări de diferite feluri etc., într-un final tot se iveşte ocazia şi necesitatea de a chema un instalator profesionist pentru a pune la punct şi a fixa problema.

Există situaţii când nu e bine să ne jucăm cu focul dacă nu ne pricepem, şi aici mă refer chiar şi la propriu. De obicei cu toţii avem vreo cunoştinţă care e instalator şi ne-a mai lucrat prin casă, poate am fost satisfăcuţi, poate mai puţin. Ideea e că opţiunile sunt deseori puţine şi ne mulţumim cu ce avem. Dar asta nu trebuie să fie aşa, deoarece am dat de un site bun dedicat exclusiv acestei necesităţi, fiind o bază de date în creştere cu instalatori profesionişti clasaţi pe oraşe şi zone care pot fi apelaţi printr-un simplu telefon şi chemaţi acasă. Partea cea mai bună e că avem şansa să alegem pe cine dorim, în funcţie de preferinţe, de felul în care ne convinge CV-ul lor, anii de experienţă şi poate cel mai important, cum au fost evaluaţi de alţi clienţi. În plus, dacă unul nu e disponibil la o anumită oră în caz de urgenţă, apelăm la următorul.

Iată care sunt specializările disponibile momentan pe site-ul Instalator Profesionist:
• ELECTRICIAN
• INSTALATOR APĂ
• INSTALATOR GAZE
• INSTALATOR AER CONDIŢIONAT
• INSTALATOR SANITARE
• INSTALATOR CENTRALE TERMICE

După cum am amintit, fiecare instalator are propriul său profil, completat cu poză, date personale, locaţie (cu hartă), ani de experienţă, specificaţii în detaliu ale ariei de pricepere, ratingul actual în urma voturilori acordate de foşti clienţi, şi nu în ultimul rând, numărul de telefon. În caz că şi Dvs. sunteţi instalator, eu zic că merită să vă înscrieţi în acest serviciu modern şi aflat în plină dezvoltare care cu siguranţă vă va ajută să vă sporiţi semnificativ clientela şi să vă organizaţi mai bine timpul de lucru. Site-ul include şi un blog pe care veţi găsi informaţii asupra cum să vă întreţineţi instalaţiile tehnice din casă pentru o durată de viață mai lungă şi pentru a nu a vea nevoie de reparaţii frecvente. E important ca o minimă verificare să se facă mai ales înainte de sezonul rece, când diferenţa de tempreratură poate cauza uzarea şi spargerea ţevilor. Nimeni nu doreşte să aibă probleme de acest gen, dar dacă totuşi se ivesc, acum ştiţi la cine să apelaţi. Un telefon poate rezolva toate problemele casei!

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.