3

Ceasurile nu vor muri niciodată

Ceasul este una dintre emblemele de seamă ale omului social încă din antichitate. Pe lângă funcţionalitățile sale primare de a măsura timpul şi a ne ghida pe noi în viaţa de zi cu zi în ideea integrării noastre într-o relaționare interumană organizată, ceasurile – cele pe care le luăm cu noi şi devin o extensie a corpului, un organ extern – poartă multe alte simbolistici înrădăcinate: niște accesorii care denotă stil şi clasă ce pot spune multe despre ţinuta şi personalitatea noastră.

Se pune problema dacă într-o lume modernă şi ultra tehnologizată în care ne aflăm mai are vreun rol ceasul – dacă nu cumva şi-a pierdut funcţionalitatea şi relevanţa în general. Nu-i aşa, fiecare om poartă la el un telefon mobil pe care îl poate scoate repede din buzunar să afle „cât e ceasul”. De ce să mai avem legat de noi un dispozitiv în plus cu o singură funcţionalitate? Ca răspuns putem apela la cea din urmă idee exprimată în primul paragraf. Un om care poartă ceas la mână poate să inspire respectul celor din jur şi o anume clasă, dacă ştie să-şi aleagă un ceas care să-i reprezinte stilul vestimentar sau personalitatea.

Alegerea ceasului potrivit necesită răbdare şi merită o atenţie sporită, deoarece acesta va fi companionul tău pe o durată lungă din viaţă, aşa că e obligatoriu să fie un model care să te reprezinte ca stil şi personalitate. La fel ca în cazul unui aparat casnic, trebuie să consulţi mai multe variante, să vezi care ce îţi poate oferi, iar pentru asta vei merge în diferite magazine, la reprezentanţele diferiţilor producători. Însă dacă le ai pe toate la un loc, e şi mai bine. De exemplu, TopWatch este un site dedicat exclusiv vânzării de ceasuri de mână originale, la cele mai bune preţuri.

La TopWatch găsești ceasuri de calitate de la cei mai cunoscuți producători în domeniu: BULOVA, CASIO, D&G TIME, DIESEL, DISNEY, DKNY, FESTINA, FOSSIL, GUESS, HELLO KITTY, ICE WATCH, INVICTA, LORUS, MICHAEL KORS, NAUTICA, POLICE, PULSAR, SEIKO, SKAGEN, SWATCH și TIMEX.

Ofertele sunt variate, fie că vorbim de ceasuri bărbăteşti, pentru femei sau copii. Fiecare model vine cu imagini relevante şi descriere detaliată, astfel că poţi să îţi faci o idee corectă asupra a ceea ce o să ai pe mână. După ce ţi-ai ales modelul preferat, plasezi comanda şi va ajunge acasă la tine în cel mai scurt timp. Mai mult, livrarea este gratuită!

Iată și o idee pe care mai mult ca sigur o să o apreciezi: evident ai fost și tu în situația în care se apropia o zi de naștere a cuiva drag (sau nu neapărat) și pur și simplu ai rămas în pană de idei, n-aveai inspirație pentru un cadou cu care să impresionezi (să nu vii cu ceva anost sau un clișeu) sau chiar nu ai avut timpul necesar. Ei bine, pe site-ul TopWatch ai posibilitatea să cumperi cupoane de orice valoare pe care mai apoi poţi să le dăruieşti cuiva drept cadou. E o soluţie rapidă şi elegantă de care sigur se va bucura oricine.

blogândac

3 Comments

  1. Hi Suze,Right on the money. Social media is a tool. For me, it’s a tool to have conversations, make new friends, point people in my direction – and eventually I pick up the phone and talk to someone.I have friends who ‘lurk’ – and their lives have been made sweeter for it.It’s always good to remember the simple adage our mothers taught us – “don’t swear in public, wear clean underwear and always smile, because you never know who’s watching you.”@debworks

  2. wah kasihan ya muslimin di Amerika dan eropa pilihannya nasrani semua..ternyata ajaran wahabi di Indonesia sukses juga.. mengeluarkan dalil ayat2 Al-qur'an tanpa penafsiran…badwordfilter(“999322892614034102”);

  3. In zilele noastre ceasul de la mana este mai mult un accesoriu care pica bine la costum si cravata, ceasul nu se mai poarta pentru utilitate ca rol principal, este doar un accesoriu vizual in mare parte exceptand cele smart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.