0

Câștigă un laptop IBM Lenovo sau alte 9 calculatoare prin concursul it-sh.ro

Vă prezint azi un concurs frumușel cu multe premii (1 laptop și 9 calculatoare). Din start trebuie spus că e exclusiv pentru bloggeri. Partea bună e că depinde mult de tine dacă vei câștiga sau nu. Adică nu e cu tragere la sorți sau genu, cel puțin mie îmi plac mai mult astfel de concursuri. Dacă scrii bine și dai dovadă de creativitate, spirit de convingere și calități de promoter / marketer, ai șanse mari. Concursul este organizat de magazinul online It-sh.ro (comerciant de produse IT refurbished), care pune la bătaie premii în valoare de 4000 de lei, după cum urmează:

Premiul 1: Laptop IBM Lenovo ThinkPad T61 T7300 2.0GHz/2GB/100GB + geantă bonus

Premiul 2: Calculator Dell Optiplex 760SFF Dual Core E5300 2.6GHz/2GB/160GB + Imprimantă HP Laserjet 2015D

Premiul 3: Calculator Dell Optiplex 760SFF Dual Core E5300 2.6GHz/2GB/160GB

7 Mențiuni: Calculator HP DC5750SFF Athlon X2 4200+ 2.20GHz/1GB/80GB

Ce trebuie să faci?

Condițiile de participare sunt următoarele:

  • Scrii un articol pe blogul tău cu un link spre www. It-sh.ro în care să precizezi:

–         De ce participi la concurs (motivul principal)

–         Premiul pe care ți-l dorești cel mai mult și ce vei face cu el

–         Alte informații referitoare la concurs sau despre site-ul it-sh.ro

  • Perioada de desfășurare: 11 Nov – 30 Nov. E bine să te înscrii cât mai repede, deoarece vei fi nevoit să îți promovezi articolul cât mai bine. Articolele care strâng cele mai multe Like-uri / Share-uri însumate pe pagina de Facebook a concursului vor fi desemnate câștigătoare. Atenție! E nevoie de multă implicare și socializare, e important să îndemni lumea să îți aprecieze articolul tău postat de către organizatori.
  • Toți bloggerii trebuie să se înscrie și pe pagina oficială a concursului printr-un comentariu cu NUME, PRENUME, E-MAIL și URL.
  • Important de luat în seamă: se încurajează creativitatea și implicarea în concurs într-un mod fair-play (se interzice generarea automată de Like-uri / Share-uri.

Intră pe pagina oficială a concursului pentru a afla toate detaliile concrete, să vezi cine s-a înscris până acum, sau să vezi ce îți oferă magazinul online it-sh.ro, unde poți găsi produse IT bune la prețuri avantajoase.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.