1

Aplicație mobilă titirez.ro pentru imobiliare

Ai auzit de titirez.ro? E unul din cele mai mari şi moderne portaluri imobiliare din România, care vine mai nou cu o aplicaţie mobilă pentru iOS şi Android menită să îţi facă viaţa mai uşoară când vine vorba de a găsi un apartament de vânzare sau închiriere.

Platforma în sine este bogată în anunţuri din toată ţara, iar felul în care este gândită şi construită oferă o accesibilitate şi mobilitate sporite faţă de site-urile simple de anunţuri. În primul rând, implementarea serviciului GPS și Google Maps îţi oferă posibilitatea să vizualizezi ofertele de pe piaţă în timp real (ofertele sunt actualizate la minut), distribuite pe harta oraşului, fapt ce facilitează rapiditatea de accesare a informaţiilor necesare, precum preţul cerut, facilităţi, tipul și anul construcției, suprafață, poze relevante exterior sau interior, valabilitatea ofertei etc. Site-ul îmi aminteşte foarte mult de booking.com, care e la fel un portal foarte inovativ și des utilizat, dedicat închirierii de camere de hotel. Titirez.ro oferă şi mai multe facilităţi pentru utilizatori. De fapt, site-ul are inclusă și opțiunea de hoteluri, în afară de spațiile clasice – apartament / casă, dar și spații comerciale, spații industriale sau terenuri. Dacă ai găsit oferta potrivită, poți contacta imediat proprietarul sau agentul imobiliar care a postat anunțul.

Aplicaţia mobilă de care v-am vorbit te va ajuta cu siguranţă să îţi găseşti mai repede o locuinţă permanentă sau temporară, deoarece vine cu cel puţin două instrumente inovative: salvarea unei căutări personalizate, prin care tu îţi formezi profilul de client în funcţie de mai multe filtre, precum intervalul de preţ, zonă dorită, confort, etajul (dacă e la bloc), numărul de camere etc. În al doilea rând, vei fi alertat imediat ce o ofertă pe placul tău va deveni disponibilă sau dacă se modifică ceva în oferta salvată. Toate aceste funcționalități oferă un avantaj imens și te scapă pe tine de timpul pierdut cu citirea liniară și integrală a anunțurilor de pe fel de fel de site-uri, ca până la urmă să afli că nu există ofertă care să se încadreze în preferințele tale. De asemenea, dacă ai o ofertă imobiliară, titirez.ro e locul potrivit pentru a o posta și a găsi clienți repede.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe titirez.ro, Google Play sau iTunes.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4FIbOincGco[/youtube]

blogândac

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.