0

Concurs – Bayo oferă bloggerilor 6 premii în valoare de peste 600 RON!

Am un nou concurs dedicat bloggerilor, de data asta puteți câștiga 6 vouchere în valoare totală de 600 de lei cu care vă puteți achiziționa sau oferi cadou cuiva produse feminine pentru yoga, pilates, balet, aerobic, fitness sau street dance de la magazinul online Bayo.ro.

Bayo.ro este locul în care poți achiziționa o serie întreagă de articole vestimentare și accesorii cu care să pășești confortabil în sala de dans sau de antrenament, astfel ca experiența să fie una plăcută și dătătoare de energie pozitivă. Prețurile sunt atractive și se oferă multe promoții, precum reducere 10% la prima comandă, sau până la 60% la unele articole, precum și un voucher de 50 de lei la fiecare comandă de peste 250 de lei.

Tu ca blogger trebuie să scrii un articol despre efectele benefice pe care le are practicarea de yoga, pilates, balet, aerobic, fitness sau street dance asupra organismului și cât de important este outfitul în această ecuație.

Pentru a fi eligibil în articol trebuie să menționezi site-ul bayo.ro și să dai Like paginii de Facebook.

Concursul se desfășoară în perioada 10 decembrie 2013 – 10 ianuarie 2014.

Iată câteva idei de abordare care cred eu că ar fi utile în conceperea articolului și cu care vei avea șanse să câștigi:
• Poți să scrii despre experiențe personale, dacă practici una din activitățile menționate sau ai pe cineva apropiat care îți poate împărtăși din
• Poți să descrii un articol vestimentar folosit la antrenament care îți place în mod special
• Poți să scrii despre originile sporturilor respective și nivelul de răspândire la noi în țară

Pentru informații complete intră pe pagina concursului http://bayo.ro/blog/concurs-bayo-6-premii-600-ron/, unde va trebui să te înscrii în mod oficial cu un comentariu în care precizezi numele și prenumele tău, adresa de mail și link-ul către articolul pe care l-ai scris.

Organizatorii apreciază creativitatea și originalitatea, astfel că primele trei cele mai bune articole vor fi alese de către echipa Bayo, iar următoare trei premii se vor acorda prin tragere la sorți cu ajutorul motorului random.org.
Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe data de 15 ianuarie pe blogul sau pagina de Facebook Bayo.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.