0

Cursuri acreditate în domeniul cosmeticii de la Academia Constantine

Continui să mă adresez fetelor (din zona Bucureștiului) interesate de oportunități de realizare profesională, de data aceasta vă prezint o ofertă bună pentru cele care doriți să vă specializați în una din ramurile cosmeticii, profesii bine plătite și foarte căutate.

Academia Constantine vine cu un pachet atractiv de cursuri acreditate de Ministerul Muncii și Educației în specializări precum manichiură și pedichiură, unghii false, tatuaj cosmetic, gene false, make-up, cursuri coafor etc.

Poate unii la prima vedere consideră că pregătirea în domeniul înfrumusețării necesită doar trecerea printr-o serie de etape de învățare mecanică, însă este vorba de mult mai mult, fapt pentru care e recomandat să te îndrepți către cei mai buni. Echipa centrului de formare și dezvoltare Constantine propune pe piața din România un standard înalt de excelență, în cadrul căruia se pune accentul pe nivelul de creativitate al cursantului, respectiv pe stimularea și perfecționarea acestuia.

Perioada de vară aduce cu ea reduceri substanțiale la diferitele cursuri, astfel că doritoarele vor beneficia în cadrul cursurilor din luna iulie de un discount de până la 20% din tariful integral. Trebuie însă vânate cât mai rapid locurile, deoarece se ocupă pe zi ce trece. Puteți verifica lista detaliată a programărilor din următoarea perioadă aici.

Durata unui curs este de 3 luni și modalitatea de lucru este împărțirea pe grupe de maximum 12 persoane, astfel ca formatorii să se poată ocupa personal și cât mai eficient de fiecare cursant în parte. De asemenea, e bine de știut că se pune foarte mare accent pe partea practică, iar toate materialele didactice, cât și suporturile de curs sunt incluse.

Înscrierile se pot face online pe siteul centrului, iar pentru informații rapide vă stă la dispoziție numărul de telefon 0733.649.387.

Pe lângă faptul că Academia Constantine oferă diplome acreditate de stat, acestea sunt recunoscute internațional, astfel că vei avea deschise porțile pentru a lucra și în străinătate.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.