0

Salariu de 4500 RON lunar la AVC Studio

Sexul vinde – acesta este unul din adevărurile generale prin care societatea modernă se ghidează și creează tendințe și norme. Întotdeauna vor exista polemici asupra subiectului, și întotdeauna vor exista două tabere în cadrul cărora unele persoane privesc cu ochi rău aspectul, iar altele încearcă să găsească partea pozitivă. Cei din urmă sunt și cei care pot sau chiar ajung să exploateze potențialul financiar rezultat.

Segmentul mediatic este centrat de mult timp pe imagine și aspect fizic al vedetelor. Rar vedem reclame sau filme în care nu se face uz de feminitate și sexualitate, într-o măsură sau alta. Până la urmă, cum se zice, „its’a man’s world, but it would be nothing without a woman or a girl”.

Cred că orice fată de mic copil își dorește sau măcar îi trece prin minte cum ar fi să devină model. O fată atractivă are întotdeauna prioritate în viață, dar nu toate știu să exploateze acest potențial la maxim. Mai ales în România, unde din start posibilitățile de realizare ca om potent financiar sunt limitate. Însă există și uși care duc spre succes. Oricine ar fi mai mult decât tentat să accepte un job care îți aduce un salariu de 4500 de RON pe lună. Și este mai mult decât accesibil. Vorbesc aici de un fenomen care a înflorit în ultima vreme, și anume videochatul. Fiind deja un clișeu faptul că în România avem foarte multe fete frumoase, e și normal ca piața să se dezvolte.

Mulți privesc cu scepticism acest tip de job, însă este unul perfect legal și chiar decent, ca oricare altul. AVC Studio este una din companiile cu vechime de peste 10 ani care face angajari videochat și se adresează fetelor lipsite de inhibiții și doritoare de a-și asigura o carieră înfloritoare. Activitatea de videochat nu înseamnă pornografie, înseamnă un alt fel de a vinde frumusețe, cu ajutorul internetului și a camerei web. Clienții, exclusiv din afara țării, sunt persoane dispuse să plătească bani buni pentru a petrece virtual câteva minute în compania unei fete atractive atât din punct de vedere fizic, cât și ca personalitate și prezență de spirit. Modalitatea aceastei interacțiuni depinde de imaginația și dorințele modelului, nimeni nu îi va impune să facă ceva ce nu vrea.

În caz că există fete cărora le-am stârnit curiozitatea, acestea pot să exploreze în continuare toate implicațiile acestui tip dejob pe site-ul AVC Studio, unde pot afla răspuns la întrebări precum „Ce este videochatul adult / non-adult?”, „Cât se poate câștiga?”, „În ce constă jobul?” etc.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.