1

Oferă-ți o viață de lux lucrând la videochat Funk Studio

Câteodată stau și mă gândesc, probabil ca mulți alții, dacă să mai rămân în țara asta, sau să profit de prima oportunitate de muncă din străinătate și să plec ca să mă realizez acolo. E clar că oricât de greu ar fi traiul la noi, tot ești legat de familie, prieteni, pe care îi lași cu greu în urmă. Pe de altă parte, în afară ai avea speranța la o viață decentă în care să-ți permiți și luxuri pe lângă supraviețuire. Ideal ar fi să le combini pe cele două.

Dacă cineva îți zice că și în România poți obține venituri de mii de euro fără experiență, îți vine greu să crezi, însă aceste oportunități chiar există. Singurul meu regret din această perspectivă e că nu m-am născut fată, pentru că altfel aș fi tentat să încerc un astfel de job bine plătit, precum videochatul.

Am citit multe în ultima vreme despre acest tip de job care se răspândește vertiginos pe la noi și sincer l-aș recomanda fetelor îndrăznețe și lipsite de inhibiții. Mai ales că studiourile de videochat au un nivel de profesionalism care lipsește în multe locuri. Veniturile sunt extrem de ofertante, între 1000 și 5000 de euro lunar garantat. Iar pentru asta tot ce trebuie să faci e să îți folosești personalitatea, feminitatea, pentru a întreține discuții prin webcam cu diferiți clienți. E acel tip de job în care nu te plictisești, te distrezi, te relaxezi și faci și o grămadă de bani. Pare locul ideal. După mine, nu diferă cu mult de ceea ce fac de exemplu prezentatoarele TV, PR-istele, în principiu toate femeile care își folosesc atractivitatea în comunicare. Și când zic atractivitate, mă gândesc la mult mai mult decât aspect fizic. Trebuie să ai acel „ceva” care te face populară și plăcută vederii și auzului.

FunkStudio este un studio videochat din București care se încadrează întru totul în descrierea de mai sus. Sloganul lor e „Be funny, make money”. Bărbații apreciează o femeie cu mult caracter, deschisă la minte și cu simțul umorului. Discuțiile vor fi pe atât mai distractive, iar clienții vor dori să revină dacă știi să faci uz de acele mici trucuri feminine. Dacă ai rezerve în unele privințe, te asigur că toate întrebările tale își vor găsi răspuns pe site-ul FunkStudio, chiar și prin testimonialele modelelor cu experiență sau cu ajutorul întrebărilor frecvente.

blogândac

One Comment

  1. Videochatul chiar a evoulat foarte mult in ultima perioada si observ ca studiourile investesc tot mai mult in promovarea activitatii de model online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.