0

Companionul tău principal în pariurile online – PariuriSportive.com

Pariurile s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani la noi în ţară, astfel că ofertele de pariuri sunt extrem de diversificate, se poate paria pe foarte multe ramuri sportive, iar în cadrul acestora pe o gamă largă de evenimente şi combinaţii. Pariorii cu ştate vechi s-au acomodat dezvoltării pieţii cu timpul, însă o persoană care vrea să o facă pentru prima dată sigur nu ştie de unde să o apuce.

Spun asta pentru că îmi amintesc, nu demult, pe Facebook am văzut postată o întrebare de către un prieten ce suna cam aşa: „mă interesează meciul X din Champions League şi vreau neapărat să pariez pe el, ce trebuie să fac?”. Evident că au curs comentariile, fiecare a venit cu fel de fel de recomandări, la case de pariuri cunoscute, şi pe lângă asta au încercat să-i explice cum e cu cotele, de ce e mai avantajos să pui aici şi nu acolo, şi că pe lângă rezultatul final mai are o grămadă de opţiuni, precum scor corect, pauză final etc. Bine că nu l-au luat cu pariuri live, că l-ar fi buimăcit de-a binelea.

Dacă eşti într-o situaţie similară, dar şi dacă eşti versat, sigur ai aprecia dacă ar exista un fel de companion, un ajutor care să-ţi dea sfaturi relevante şi profesioniste prin care să ai o perspectivă generală asupra fenomenului, şi nu doar parţială. Cum ar veni, să vezi pădurea de copaci. Să ai toate ofertele caselor de pariuri la un loc, să poți compara cotele, ca mai apoi să elegi varianta cea mai bună.

Vestea bună este că există un astfel de companion, un agregator al celor mai importante case de pariuri online și este dedicat pariorilor români. PariuriSportive.com (unul din cele mai vechi site-uri de pariuri din România) poate să fie pentru un parior ce este, să zicem, Google sau Facebook pentru un internaut. Dacă primul lucru pe care îl faci atunci când intri pe net e să deschizi Facebook-ul, primul lucru pe care îl faci când vrei să pariezi e să deschizi pariurisportive.com, pentru că pe acest portal găsești totul și poate să fie punctul de plecare pentru pariurile zilnice. Casele de pariuri străine recomandate pentru români sunt bet365, Unibet, Bet-At-Home, Betclic, Pinnacle sau William Hill.

Motivele pentru care să alegi pariurile online sunt destul de concludente. Există mai multe avantaje față de pariurile la agenții. În primul rând, e evident că e mai confortabil să o faci din fața calculatorului, la orice oră vrei tu, fără să te deplasezi. Mai departe, taxele sunt 0 (deocamdată) și sumele de câștig sunt nelimitate, la fel și combinațiile pe biletul electronic. Plus multe alte avantaje pe care le vei descoperi singur.

Pentru a avea șanse mari de câștig la pariuri, trebuie să cunoști un pic echipele aflate în joc, să ai habar de ultimele rezultate din campionat, ce jucători sunt indisponibili etc., de aceea întotdeauna e recomandată documentarea. În loc să pierzi vremea căutând pe Google clasamente și rezultate din țara x, liga y și să deschizi zeci de tab-uri, le poți consulta cu ușurință pe site, acestea fiind actualizate la zi. De asemenea, sunt disponibile și rezultatele live, astfel că nu mai trebuie să apelezi la clasicile site-uri de gen. În plus, ai șansa să vizualizezi în timp real cum se schimbă cotele odată cu desfășurarea partidei.

Mai nou tot mai multă lume se conectează la net prin terminale mobile, smartphone-uri sau tablete, fapt pentru care există o secțiune dezvoltată pentru acești pariori prin care le este ușurat accesul și navigarea, toate informațiile fiind clasificate în mod ergonomic.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.