0

Găsește salteaua potrivită pentru corpul tău!

Câți ani are salteaua pe care dormi? Din ce material este confecționată? Este destul de confortabilă? Corespunde formei corpului tău?

Acestea sunt întrebări pe care în mod sigur prea puțini oameni și le pun, față de cât de importante și determinante sunt asupra vieții și sănătății noastre implicațiile pe care le exercită această problemă.

Cine nu suferă de probleme cu coloana vertebrală și nu s-a plâns de dureri de spate probabil ignoră toate aspectele de mai sus, însă astfel de probleme pot apărea oricând odată cu vârsta, și e mai bine să le previi decât să lupți cu ele mai târziu. În plus, oricine trebuie să pună preț pe calitatea somnului, iar un factor determinant aici e găsirea saltelei perfecte.

Am mai vorbit pe blog despre site-ul saltele-online.ro, un magazin online cu cea mai largă varietate de saltele de calitate superioară, în funcție de nevoile particulare ale clientului. Deoarece aici veți găsi o impresionantă gamă de produse, m-am gândit astăzi să vă prezint pe scurt doar una din ele, care mi-a plăcut în mod special.

Salteaua Fresh Classic Memory aparține categoriei superioare și este destinată persoanelor active, sportive, care doresc un somn revigorant. Suprafața este una fermă (duritate medie), dar comodă (grosimea materialului MemoryFoam este de doar 2 cm).

Densitatea stratului de MemoryFoam (50 kg/mc) asigură o amprentă bună a corpului și egalizează punctele de presiune. Cu cât avem o densitate mai mare, cu atât reacția la căldura și presiunea corpului este mai puternică.

Sub acest strat se regăsește o placă de material indeformabil cu celulă deschisă, asigurând în același timp un suport eficient de duritate, cât și un control bun al umidității. Umiditatea se absoarbe în interior pe durata somnului și se evaporă în atmosferă atunci când salteaua este neutilizată.

Suprafața saltelei este confecționată din așa-numitul textil 3D antialergic, matlasat cu vată siliconată. Acest material tratat nu permite dezvoltarea larvelor de acarieni (microorganisme dăunătoare sănătății).

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.