0

Idei ieftine pentru a ne mobila camera personală

În fiecare din noi există un artist. În cazul unora, această abilitate este mai dezvoltată, la alţii nu aşa de mult. Doar puţini s-au născut pictori, muzicieni sau poeţi, însă majoritatea deţinem simţul armoniei, ceea ce ne face viaţa mai colorată. Iar acest simţ îl folosim zi de zi, de exemplu, când alegem cu ce să ne îmbrăcăm, sau felul în care ne aranjăm şi decorăm casa.

Nu trebuie să deţinem o avere ca să ne permitem un interior şic, orice locuinţă, indiferent de mărime, poate fi personalizată în aşa fel încât să devină atractivă şi confortabilă atât pentru noi, cât şi pentru musafiri.

Pornind de la această idee m-am gândit ca astăzi să încerc să mobilez în mod virtual o cameră personală, având în vedere să aleg produse la preţuri cât mai mici, dar şi să fie în concordanţă unele cu altele. Toate produsele sunt disponibile în magazinul online de mobila Mobshop.ro.

Pentru început, am ales un pat simplu ca formă, dar elegant, robust, de culoare închisă (de altfel culorile pot fi alese de client dintr-o gamă largă de opțiuni). Acesta vine și cu saltea și noptieră, astfel că am rezolvat mai multe piese dintr-o lovitură. Preț: 772 lei plus 115 lei noptiera.

Ca variantă de dulap, mă rezum la ceva foarte basic, ca să nu ne întindem la preț (596.18 lei). Dacă vrem totuși niște dimensiuni mai mari, mai punem un pic și alegem acest dulap cu trei uși.



Avem nevoie de un birou pentru calculator, cred că acesta își va face treaba, plus că are multe compartimente. E la reducere, 396.90 lei.

Am pus ochii și pe această comodă TV care are și câteva compartimente pentru depozitat diferite lucruri mai mici. 298.05 lei.

Pentru a ne bea cafeaua de dimineață și a citi ziarul, avem nevoie de o mică măsuță, care vine undeva în centru. 373.80 lei.

Mai punem la socoteală un scaun de birou la 231.06 lei și cu asta cred că am rezolvat principalele elemente dintr-o cameră personală, să zicem pentru un bărbat, fără pretenții exagerate. De aici încolo eventualele goluri pot fi umplute cu mici decorațiuni pentru perete. Totalul pentru toate aceste piese de mobilier alese este de 2782,99 lei (în jur de 630 de euro), ceea ce mi se pare o investiție bună și decentă.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.