0

„Terminatorii” îți elimină permanent dăunătorii

Care e primul lucru care îți vine în minte când auzi cuvântul „terminator”? Cel mai probabil te gândești la renumitul film cu Arnold Schwarzenegger, în care a interpretat rolul unui cyborg trimis să ducă la bun sfârșit un plan de anihilare. Oricine își însușește această caracteristică provenită din cultura mediatică trebuie să își asume analogia ce impune ideea de putere, credibilitate și eficiență.

De curând am dat peste o firmă numită „Terminatorii”, ceea ce m-a făcut să zâmbesc, mai ales datorită domeniului său de activitate, și anume dezinsecția și deratizarea. Din punctul meu de vedere, e o denumire aleasă inteligent, deoarece combină umorul cu exprimarea succintă și esențială a naturii firmei.

Aria de acoperire a „Terminatorilor”, care au o vechime de peste 15 ani, este București și zonele limitrofe, iar clienții sunt persoane fizice sau juridice.

Dacă citești aceste rânduri și crezi că pe tine nu te interesează subiectul, te-aș sfătui să te gândești de două ori. Nu vorbim doar de eliminare, ci și de prevenire. Înainte de toate, trebuie să facem distincția între cele trei mari activități ale procesului de combatere a dăunătorilor: dezinsecția, deratizarea și dezinfecția. Sunt șanse mari ca să ai nevoie de cel puțin una din cele menționate, fie că vorbim despre locuința personală sau un spațiu de lucru.

Dacă ne referim la spații comerciale (restaurante, magazine, hoteluri, grădinițe, birouri etc.), conform normelor de igienă și sănătate publică legea impune apelarea periodică (3 sau 6 luni) la firme specializate pentru a efectua aceste operațiuni. În caz contrar, se aplică amenzi usturătoare. La alegerea firmei potrivite trebuie luate în calcul mai ales următoarele: să aibă toate autorizațiile necesare de la Primărie și toate direcțiile și autoritățile din domeniu. Mai departe, trebuie să aibă certificări de standarde europene legate de calitate și protecție a mediului (ISO 9001 și ISO 14001). Nu în ultimul rând, tarifele percepute pot fi un criteriu important, la fel și profesionalismul firmei. Chiar și persoanele fizice sunt sfătuite să fie atente la aceste aspecte. „Terminatorii” garantează toate cele menționate mai sus, iar la categoria buget, ei oferă servicii adaptate la situația clientului.

Și acum, să mă refer concret la serviciile firmei:

Dezinsecția implică folosirea de metode specifice (mecanice, chimice, fizice sau biologice) pentru combaterea sau prevenția apariției insectelor, precum gândaci, purici, țânțari, molii, viespi, păianjeni, căpușe, muște, furnici etc. Este important ca substanțele folosite să nu fie dăunătoare omului sau animalelor de companie.
Deratizarea este procesul de distrugere a rozătoarelor dăunătoare și menținerea lor la un nivel scăzut. Zona infestată (atât interior, cât și exterior) poate fi echipată cu mijloace mecanice de combatere, precum capcane sau aparate cu ultrasunete, sau se poate apela la metode chimice (mai eficiente și mai des utilizate), precum momeli ce vor ajunge în corpul dăunătoarelor prin ingestie sau inhalare.
Dezinfecția presupune decontaminarea mediului de microorganisme ce pun în pericol sănătatea omului. Se face întotdeauna după dezinsecție și deratizare.

„Terminatorii” te îndeamnă să apelezi cu încredere la ei, deoarece în cazul în care nu ești mulțumit de rezultatele muncii prestate, ei vor mai efectua o intervenție gratuită sau îți vor restitui banii.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.