0

Trebuie să-mi găsesc o saltea potrivită

Zilele trecute m-am trezit cu o durere urâtă a mușchilor gâtului, probabil din cauză că în vise participasem la un meci de wrestling și făcusem o mișcare nepotrivită, în urma căreia a trebuit să îndur câteva zile de inconfort, pentru că de fiecare dată când îmi roteam capul, simțeam durerea.

E clar că sunt unul din cei care neglijează în mod conștient felul în care dorm, deși am scris de multe ori despre asta, dar cred că acum a venit timpul să mă gândesc serios la o investiție în calitatea somnului. Asta s-ar traduce prin achiziționarea unei saltele de nouă generație, performantă și de calitate. Am amintit de câteva ori site-ul saltele-online.ro, unde găsești o gamă variată de saltele pentru a satisface toate nevoile. Mă refer aici la cele ortopedice, pentru persoanele care suferă de probleme ale coloanei și doctorul le-a recomandat una, dar și la cele normale, confecționate din diferite materiale, cu funcții speciale.

Ultima dată v-am prezentat salteaua Fresh Classic Memory. Acum o să aleg una care mi s-ar potrivi mie personal. După consultarea listei lungi de produse, m-am oprit la salteaua Dream Latex. Nu-mi place să dorm pe ceva tare, dar nici să fie foarte moale, așa că modelul este perfect, de duritate medie-fermă (pe pat cu fund din placă de PAL), sau medie-elastică (folosită pe o somieră).

Latexul este un cauciuc natural ce răspunde foarte bine la presiunea exercitată de corp și susține în mod natural coloana, în plus are proprietăți antibacteriene și deodorizante. Eu sunt cam friguros și îmi place să mă învelesc bine, dar uneori exagerez și mă trezesc transpirat. Salteaua aceasta absoarbe bine umezeala în interior, apoi o evaporă în aerul camerei, zona de contact fiind mereu uscată. Dacă tot mă aflu aici, o să arunc în coșul de cumpărături și o pernă, eventual tot din latex, mai ales că se aplică o reducere de 10 %.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.