0

Învață cum să-ți deschizi propria afacere după studenție (Mediul de Afaceri Cluj 9-13 Martie)

Badge-Mediul-de-afaceri-2015

Dacă ești student/ă (licență sau master) și visezi la gagici fără număr și Rolls Royce-uri (sau păpuși Ken adevărate și fântâni cu ciocolată) cât timp încă ești tânăr/ă, ar fi timpul să te gândești repede ce faci după absolvire, intri în sistemul corporatist până te storc ăștia ca o cârpă udă, sau te ridici frumos peste toți cu propria afacere.

Primul pas e să nu fii prost să ratezi proiectul „Mediul de Afaceri”, constând într-o serie de traininguri și workshop-uri din sfera economică (dezvoltare personală, antreprenoriat și tot tacâmul) găzduite de experți în domeniu – proprietari de afaceri de succes, formatori etc. Proiectul e organizat de SSE (Societatea Studenților Economiști).

Atenție! Taxa de participare e ridicol de ieftină și include accesul la training-uri și seminarii, coffee breaks, o masă pe zi, seri sociale. Deci dacă singurul motiv al tău e să mănânci și să bei bine, stai jos. În caz contrar, înscrie-te aici până pe 5 martie 2015 și poate vei fi unul din cei 40 de lucky bastarzi care va fi instruit ca lumea, ca în viitorul apropiat să poți crea o țară mai bună pentru tine și pentru mine.

Mediul-de-Afaceri-2013

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.