0

Vreo 6 episoade am crezut că Alicia Silverstone apare în „Two and a Half Men”

Pentru cei care n-au avut șansa să guste din aroma ’90-lor, Alicia Silverstone e una din gagicile năzdrăvane care apare în clipul Crazy (și alte câteva) de la Aerosmith și face baie în lac nudă.

Cei care se mai uită la Two and a Half Men și nu au renunțat după gonirea lui Charlie, știu că la începutul ultimului sezon ăștia au băgat un personaj nou pe nume Ms. McMartin, femeia care se ocupă de procesul de adopție a puștiului Louis (o încercare de înlocuire a dezertorului „Jake”).

bscap0033

De prima dată când am văzut-o în serial, mi-am zis: „ia uite-o și pe asta, încercând să-și revigoreze cariera”. Apoi, după câteva săptămâni: „da chiar joacă bine, oare ce a făcut în toți anii ăștia departe de ecran?”. Și mai apoi: „totuși, ce bine arată la anii ei. da, exact, cam câți ani să fi având? ceva nu e bine. n-ai cum să arăți așa la vreo 40 de ani, că cam atâția ar trebui să aibă, dacă era fătucă în nouășpatru sau cât.”

Și uite-așa mi s-a stârnit curiozitatea, cu o doză mică de suspiciune, să mă uit la creditele de la finalul unui episod și boom: actrița se numește Maggie Lawson, adică non-Alicia Silverstone. Dăfac? Dej nu cred. Dej cum să fiu prostit atâta vreme de aparențe? Faza e că ziceți voi dacă nu seamănă mult cele două? Dacă nu ziceți voi, oricum zic mulți alții, deci nu sunt aiurit.

Alicia-Silverstone-y-Maggie-Lawson

Se pare că gagica Maggie e doar cu 4 ani mai tânără decât gagica Alicia, deci și din privința asta se potrivea în iluzie. OK. Mă duc afară.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.