0

Antonia – Chica Loca, cel mai prost videoclip, scos în cel mai prost moment!

„Chica Loca” e acel gen de piesă de care îmi e rușine să zic că îmi place, dar îmi place, că sună bine. Că te face să uiți cât de gri e afară sau în buzunare și dacă închizi ochii, ești direct desculț pe plajă, savurând o blondă.

Faza e că dacă te uiți la videoclipul piesei, rămâi așa: ?????!!?!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N94aAtWVHLc[/youtube]

Unde e sunrise-ul și blue sky-ul din versuri? Piesa și clipul se resping ca niște magneți cu poli identici. Nimic din ce vezi nu se potrivește cu feeling-ul pe care ți-l propune ritmul muzicii. Antonia e în haină de blană și se strecoară printre niște becuri non-economice care atârnă din tavan. Iar povestea e în jurul unui flăcău care lucrează ca spălător de vase pe salariu minim, până ce se satură și se apucă de break-dance într-un hambar. Major WTF.

„Chica Loca” e o piesă care are potențial mare de „hitul verii”, dar statutul ăsta e periculos periclitat de asocierea cu un clip mediocru și lipsit de inspirație. Mai mult, a fost lansat în ianuarie, mult prea repede, astfel că se poate uza până ce îi va veni vremea să se audă pe terase. Asta dacă producătorii nu se vor scula repede să îi facă un clip alternativ cu toată rețeta de clișee „vară, mare, soare”.

Dacă vrei să o asculți la potențial maxim, deschide două ferești de tub, într-una bagă play la clipul de mai sus, iar simultan în cealaltă bagă un ochi la clipul de mai jos cu volumul 0. Cum își trăiesc viața doi tinerei sexoși cu părinți putrezi de bogați. Atenție, poate provoca depresie.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uOHDkIxyu2A[/youtube]

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.