1

Camere video sport și drone de la GNEX

Datorită progresului alert din lumea tehnologiei, gadgeturile sunt în permanentă îmbunătățire, chiar de la o zi la alta. Pe mine întotdeauna m-a stresat faptul că un model de device devine în foarte scurt timp depășit, astfel că simți nevoia să renunți la cel vechi și să strângi bani pentru o variantă updatată, mai performantă. Compromisul care pare să fie cel mai la îndemână e investirea într-un produs de calitate maximă, proaspăt ieșit pe piață, care poate că are un preț mai ridicat, dar știi că te vei folosi de el mai mult timp și va face față cerințelor la zi. De aceea eu întotdeauna mă îndrept spre magazine care îmi asigură aceste condiții.

Mai ales când vine vorba de echipamente video, dacă nu optezi pentru calitate, n-ai făcut nimic. În ziua de azi trendul e să atingi maximumul în materie de calitatea imaginii, rezoluție, efecte ș.a.m.d., nemaivorbind de originalitate în unghiuri de filmare, noi tehnici de redare a imaginii.

În ultima vreme auzim tot mai des de folosirea dronelor în procesul de filmare, ceea ce a revoluționat metodele de a capta imagini exclusive, imposibil de realizat până acum cu tehnică relativ ieftină și ușor accesibilă publicului larg. Dronele pot fi folosite în foarte multe astfel de situații, precum competiții sportive, diferite evenimente de proporții, concerte, situații de urgență etc.

De asemenea, camerele video sport sunt la fel de utile pentru a capta imagini inedite din locații grele, precum interiorul apei, sau zone dificil de atins, precum cele montane, unde greutatea scăzută joacă un rol semnificativ. Aceste aparate sunt ușor de transportat și au o protecție mărită, iar calitatea e ireproșabilă.

O serie întreagă de camere video sport și drone de calitate, precum și alte produse de acest gen pot fi găsite în magazinul online Gnex.ro. Gnex este este reprezentantul oficial și unic importator autorizat în România al companiei Walkera, unul din liderii mondiali în materie de producție a dronelor.

Dacă te-ai gândit vreodată să îți achiziționezi un astfel de produs, eu zic că e bine să începi de aici. Prețurile sunt chiar OK și ai o varietate mare de oferte în funcție de ce îți dorești. Mă refer la viteză în cazul dronelor, stabilitate, autonomie, unghi de înclinare, comunicare la distanță etc. De asemenea, magazinul îți oferă suport tehnic și asistență profesională gratuite, atât online, cât și la service-ul autorizat Walkera din Cluj-Napoca, deschis în martie 2015.

Printre categoriile de produse se mai numără și camerele spion (încorporate în diferite obiecte, precum ceasuri, brelocuri, becuri etc.), precum și baterii externe, camere video auto, carduri de memorie, lanterne LED și lasere, telefoane și tablete, sisteme PC și laptop.

blogândac

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.