2

Un loc de munca stabil unde te poti realiza profesional

Locul de munca este practic a doua noastra casa, de aceea este foarte important sa mergem la munca in fiecare zi cu placere, cu inima deschisa si cu zambetul pe buze. Pentru ca stim cat de importante sunt confortul, siguranta si buna dispozitie atunci cand alegi un loc de munca, noi cei de la Art Studio ne asiguram ca totul se intampla asa cum iti doresti.

Venind la studioul nostru de videochat din Unirii, vei descoperi avantajele angajarii ca model de videochat. Pentru ca noi facem totul legal, daca indeplinesti toate conditiile angajarii la studio (varsta minima 18 ani, aspect fizic placut si cunostinte foarte bune de limba engleza), vei semna un contract de angajare, care stipuleaza toate drepturile si obligatiile tale ca model de videochat.
Asa cum vei afla si la interviu, programul este flexibil si este ales de catre model. Poti lucra 6h sau 8h pe zi, acumuland intre 30h si 40 de ore pe saptamana. Recomandam insa ca la sfarsitul fiecarei saptamani, modelul sa acumuleze minim 40 h online pentru castiguri net superioare.

La Art Studio vei gasi o atmosfera relaxata si placuta, o echipa bine inchegata, formata din tineri entuziasti, cu mult umor si pofta de viata. Chiar daca nu ai mai lucrat niciodata ca model de videochat, noi ne vom ocupa de toate detaliile, astfel incat tu sa te poti perfectiona si sa ajungi la castiguri din ce in ce mai importante.

Intr-o lume nesigura, unde gasesti tot mai rar un loc de munca sigur si bine platit, Art Studio iti propune un parteneriat de succes. Le oferim modelelor incepatoare training profesional, servicii de ingrijire corporala de top, suport IT si cursuri de limba engleza.

Pentru ca ne respectam promisiunile si le oferim angajatilor numeroase avantaje si beneficii, ne numaram printre cele mai cautate studiouri de videochat din capitala. Daca ti-am trezit interesul, te asteptam la un interviu pentru a te convinge de avantajele unui job in videochat. Suntem siguri ca vei fi impresionata de ce vei descoperi la studioul nostru.

blogândac

2 Comments

  1. Videochatul chiar este un loc de munca stabil. In functie de implicarea fiecarui model, te poti realiza profesional si poti ajunge in top.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.