0

Mobilă cu aspect plăcut de la MobiliCASA

Simplitate, ergonomie şi design aerisit. Acestea sunt probabil cele mai impunătoare caracteristici ale tehnologiei moderne, indiferent de ramura de care facem vorbire. Cele mai la îndemână exemple vin din sfera gadgeturilor electronice, unde se observă un progres exponențial spre imprimarea unui aspect futuristic. Însă astăzi nu voi vorbi despre electronice, ci despre design interior și mobilier.

Am ales să fac această legătură totuși, deoarece simt că tendințele se îndreaptă spre o intersectare evidentă a celor două domenii. Cu toții am urmărit filme S.F. în care se prezentau casele viitorului cu device-uri touch screen încorporate în mobilierul interior, iar materialele și formele folosite erau rupte de tradițional. Ei bine, viitorul e mai aproape decât ne imaginăm uneori, astfel că nu ne rămânde decât să tindem spre el prin aliniera la noile trenduri.

Omul secolului XXI se simte mai în largul său înconjurat de materiale lightweight și culori prietenoase care au un efect pozitiv asupra stării sale de spirit. Motiv pentru care mai nou se renunță la piesele de mobilier „grele” și ca aspect, și ca funcționalitate, acestea fiind înlocuite cu soluții inteligente. De exemplu, iată cum arată un mobilier de recepție modern, spre deosebire de clasicele piese masive pe care le mai întâlnim încă în instituțiile vechi.

Dacă vorbim de felul în care ne decorăm propria locuință, avem opțiuni variate de a alege mobilierul potrivit, poate consultând ofertele unui concept store precum MobiliCASA, axat pe promovarea produselor de tehnologie modernă. Văzând imaginile, să nu credem că doar un star de la Hollywood își poate permite așa ceva, deoarece prețurile sunt foarte prietenoase, iar astfel de investiții pe termen lung merită făcute, zic eu.

Oamenii cu personalitate puternică tind la unicitate și în cazul designului interior, astfel că vor dori ca piesele de mobilier să fie cât mai aproape de propriul stil și propria imaginație. În cazul acesta, clientul poate să apeleze la comandă personalizată, asistatată de un consultant de vânzări. Oricum, catalogul MobiliCASA este destul de vast și atractiv, astfel că e foarte probabil să te regăsești în produsele din „vitrină”.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.