17

Zulu

Urmăreşte în premieră mondială una dintre cele mai de succes producţii în care joacă blogândac, “ZULU”. Se zvoneşte că filmuleţul “ZULU” se bate în rating-uri cu puţin mai modestul film “Avatar”, deşi nu bag mâna în foc. Oricum, merită să tragi cu ochiul la acest material revoluţionar.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7zPgQ0HzXnQ[/youtube]
Mi-ar plăcea să cred că “Zulu” vorbeşte de la sine şi nu are nevoie de prezentare. Două cuvinte doar. “Zulu” a fost conceput ca experiment social pentru un curs de jurnalism. Nu ne-am propus să demonstrăm neapărat ceva. Toate momentele puse în scenă erau oarecum previzibile. Ştim că printre noi există o varietate de oameni. Unii ignoranţi, alţii deschişi la minte, alţii resemnaţi, alţii revoltaţi, însă toţi suntem într-o oarecare măsură subordonaţi unui sistem instabil ce ne poate induce în subconştient o stare de apatie, de cufundare în cotidianul plin de griji şi probleme.

De aceea cred că există loc şi pentru o abordare mai nebunească, mai ieşită din comun, mai comică, mai “zulu” a realităţii. Pentru asta eu o să fiu aici în continuare să vă servesc cât mai des porţia de umor celor care o doriţi, însă aş aprecia dacă v-aţi exprima părerile direct pe blog prin comentarii, şi nu pe mess sau altundeva. Am nevoie să simt reacţia voastră pentru a şti în ce mod să concep următoarele materiale. Vreau să curgă părerile…

În următoarele zile o să iasă şi momentele funny de la filmări ce nu au încăput în filmuleţ. Vă asigur că o să râdeţi cel puţin la fel de mult şi la ele, aşa că staţi pă zonă…

blogândac

17 Comments

  1. man ce sa va spun sunteti tari, trebuie sa intrati la capitolul funny imi place materialul deasemenea si ideile abordate.. felcitari sincer chiar am ras :))

  2. sa-i faci continuarea ca se gata brusc :((
    astept focul de tabara!
    in rest e tru! 😛

  3. bravos baieti, reusit experiment 😉
    sa vedem si continuarea

  4. asteptam cu nerabdare materialele urmatoare.super tare.

  5. foarte tare! astept cu nerabdare ce urmeaza in continuare!

  6. Si ai prajit pana la urma oul sau nu? Foarte tare faza, mi-am luat portia de ras pentru seara asta! :))))) Bravo!!!

  7. mi-a placut de tanti care a luat fara nicio problema razatoarea de pe jos si era gata sa o bage in plasa :)) de ras sau de plans, de fapt?

  8. foarte tare! bravo!
    in legatura cu faza cu leii grei – de ce nu ai pierdut 100 lei in loc de 1? :)) sa vezi atunci turboreactie! nu ar fi ramas indiferent nici politistu, cu siguranta ti-ar fi inapoiat-o :))

  9. foarte tare…cred k e cel mai reusit experiment social de pana acu:))

  10. mai, superb! superb! nu stiu de unde va vin ideile astea, dar is super! bravo voua!
    am si o curiozitate: totusi, ai reusit Andrei sa faci omleta aia? :p
    inca o data FELICITARI!

  11. bravo! m-am distrat foarte mult uitandu-ma la filmulet

  12. Lumea asta avea nevoie de umor sanatos din Ardeal mai…avea nevoie de ZULU!!!a…si Zulu poate sa fie mandru de al lui tatic,BLOGANDAC!!!eu sunt…(he is my friend)na…sa stiti

  13. :)) Scama se misca mai bine pe terenu de fotbal decat in fata camerei de filmat. Misto ideea. Keep going!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.