Home > Generalităţi, Internet > Pentru fete: makeover virtual

Pentru fete: makeover virtual

34,010 dă vizualizări

July 11th, 2010 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Gagicilor, știu că majoritatea dintre voi sunteți obsedate de felul în care arătați, ceea ce nu e neapărat un lucru rău, însă e clar că vă pierdeți o grămadă de vreme din viață în fața oglinzii, experimentând cu tot felul de feșteli în încercarea de a suprinde printr-un look extravagant, în loc să vă ocupați de treburi mai importante, precum salvarea planetei de la înec sau inventarea călătoriei în timp.

Oricum, nu veți fi niciodată mulțumite pe deplin de propria înfățișare, iar nevoia de schimbare e naturală. În loc să dați banii pe cosmetice scumpe ca să imitați vreo vedetă și apoi să vă dați seama că nu vi se potrivește, v-am găsit soluția perfectă și gratuită: makeover virtual.

Am dat de o platformă chipeșă și gratuită ce vă oferă posibilitatea de a vă încărca propria fotografie și de aici totul e poveste… Vă schimbați aspectul, culoarea părului, puteți încerca tot felul de lipstickuri, bronzuri și mascare și toate cele la care nu mă pricep, cu foarte multe opțiuni de produse reale de la diferite branduri. Există și o secțiune în care puteți aplica propriei fețe look-ul unor vedete precum Charlize Theron, Beyoncé etc., cu un simplu click.

taaz.com

Site-ul se numește TAAZ.com, unde vă puteți înregistra una două și-apoi să-i dați bătaie!

 1. July 12th, 2010 at 14:55 | #1

  pff o sa fie plin hi5-ul si facebookul de “fetite tunate” :))

  [Răspunde]

  blogândac Reply:

  da! si eu o sa fiu responsabil pt asta :-j

  [Răspunde]

 2. July 12th, 2010 at 23:45 | #2

  ce turbat e videoul de mai sus, prea tare.. respect )>-

  [Răspunde]

 3. July 13th, 2010 at 01:08 | #3

  @blogandac : dap …numai vina ta:)) si mai mult maine o sa postez si eu ..cu link catre tine :)) sa stie lumea de unde a plecat treaba asta :))

  [Răspunde]

 4. January 13th, 2014 at 17:36 | #4

  zuuu

  [Răspunde]

 1. July 14th, 2010 at 13:47 | #1