Home > Reclame > Rafale de soare în ploi tropicale… give me a break!

Rafale de soare în ploi tropicale… give me a break!

7,900 dă vizualizări

November 20th, 2010 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Cred că toți ați văzut spoturile pe TV la Noua Gumă 5 de la Wrigley, cu sloganul „Stimul pentru simțuri”. Bă, produsul ăsta are una dintre cele mai cool prezentări posibile, cel puțin îndeajuns să mă facă să scot 5 lei din buzunar când aveam… 5 lei în buzunar.

Am început să mestec cu ardoarea de a fi teleportat din mioritic direct într-o pădure amazoniană și… nimic. Păi ce naiba? În afară de un gust, ce-i drept, destul de OK, ținând cont că e fără zahăr, dulciu de mentă ce durează mult, nu am dat de nici o rafală de soare (că era înnorat) și nici n-am fost înconjurat de copaci cu liane și maimuțe. Cred că producătorii au „uitat” să precizeze că pentru a-ți stimula într-adevăr simțurile, tre să te duci personal într-o pădure tropicală, să stai până vine ploaia și să-ți bagi în gură o gumă de-a lor.

Deci, tu ce simți când mesteci noua Gumă Five?

Categories: Reclame Tags: , , , ,
 1. November 26th, 2010 at 22:05 | #1

  Pai eu nu simt nimic, pt ca nu-mi place Five 🙂 Mi se pare prea dulce pt gustul meu. Deci mi se rupe de padurile si de reclama lor :)) 😛

  [Răspunde]

 2. Bula
  March 4th, 2011 at 17:56 | #2

  “una dintre cele mai cool prezentări posibile”? Mie mi se pare sinistra! Da’ fiecare cu gusturile lui, nu?

  [Răspunde]

  blogândac Reply:

  Pai in mintea ta ce ar insemna “prezentare cool”? Da-mi un exemplu de reclama mai buna dpdv al aspectului sa te inteleg.

  [Răspunde]

 1. No trackbacks yet.