Home > Filme > Cine e actrița din imagine? (+ două recomandări de film)

Cine e actrița din imagine? (+ două recomandări de film)

2,323 dă vizualizări

June 17th, 2011 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariileCe? Zici că e aia care avea un fetish ciudat pentru vampiri și vârcolaci? Adică Kristen Stewart din Twilight? Greșești amarnic. De fapt e Teresa Palmer, actrița care a jucat în recent apărutul film Take Me Home Tonight, în care pun pariu că vreo 80% din oameni au confundat-o cu cea dintâi menționată. Cel puțin eu am vizionat filmul până la capăt refuzând să cred că nu e Kristen, deși nu apărea la creditele de la început.

Să nu crezi că sunt paranoic, am dat de multe articole pe tema asta.

Acuma că tot a venit vorba, mie îmi place mult mai mult Teresa Palmer, că are mai multă carne pe ea și la compartimentul înaintaș e în avantaj, și la față față de Kristen. Discuția e deschisă, propun să îți exprimi preferința: Team Kristen sau Team Teresa? (Poți să te referi și la acting skill :P)

Referitor la film, io îl recomand cu căldură, de mult nu am mai gustat o comedie așa bună ca asta. Are de toate și pentru băieți și pentru fete. Deci Take Me Home Tonight. Watch it.

A doua recomandare de film. Deci musai să te uiți la Source Code, zic io mai bun ca Inception, nu te plictisești nici într-un moment, povestea e bine construită, nu e lungită (doar 90 de minute), ideea atractivă. Acțiune, dramă, SF, thriller. De toate. În mod normal ar trebui să ia lejer premii la Oscar sau la alte festivaluri, dar niciodată nu știi cu ăștia de la Hollywood.

  1. elena
    June 18th, 2011 at 13:23 | #1

    da chiar seamana cu cea din twilight :))

    [Răspunde]

  1. No trackbacks yet.