3

Yeeee! Sunt frumos!

Țâc. Țâc.
Nu demult am citit o știre cum că site-ul BeatifulPeople.com (un fel de Facebook, da numa cu frumuseți ale naturii) a pus pe făraș 30 jdemii de utilizatori pe motiv că sunt urâți, adică nu se încadrează în tiparele lor. Deci instant m-am gândit: here’s a challenge fo’ me! So K să primesc o confirmare oficială la convingerea mea deloc egocentristă că arăt al naibii de sexy, m-am înregistrat să văd dacă mă iau și pă mine în acest cerc select de superficialitate. Că cică e pe bază de vot.

Argumentul de bază e o fotografie în care să ți se vadă fățăul bine (fără ochelari, ca să crești în jmekerime). Așa că mi-am cules cea mai sexoasă poză de pe calc și am pus-o la profil. După aia am primit 48 de ore de probă în care femeiuștile deja membre puteau să voteze dacă pot să intru sau nu. Și am intrat. Ye! 3 voturi pro și 0 împotrivă. Deci clar. Deci pfff.

Acuma nu îmi rămâne decât să pun mâna să fac cumva o avere ca să pot să îndrăznesc să sper să încerc să intru în contact cu vreo bambină bombată de pe-acolo, că numa cu fața aș avea priză doar la segmentul 50+.

Dacă ai chef încearcă și tu să te înregistrezi pe beautifulpeople.com ca să afli dacă eșt hot or not. Sau dacă n-ai nicio speranță din start, există și alternativa notsobeautifulpeople.com, unde ăștia mai modești au liber.

blogândac

3 Comments

  1. Interesant site-ul asta, cred ca ma bag si eu doar de curiozitate asa, sa vad ce voteaza aia =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.