Home > Internet, Reclame > Poker online – business or pleasure?

Poker online – business or pleasure?

2,911 dă vizualizări

July 4th, 2011 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Dacă stăm să analizăm simplu internetul , putem afirma că acesta e un spațiu în care unii consumă (nu uitați, chiar și timpul pierdut înseamnă bani) , iar alții câștigă, exact ca în spațiul non-virtual.

Pokerul online este o activitate foarte răspândită, o modalitate de destindere, dar și o afacere pentru unii. Există mulți români care au renunțat la un job normal, deoarece își câștigă traiul din poker (cu venituri mult peste salariul mediu). Bineînțeles, trebuie să fii talentat și experimentat pentru așa ceva, deoarece știm că la jocurile de noroc marea parte a profitului merge la casă, iar restul e câștigat de cei mai abili.

Site-urile de poker oferă și posibilitatea de a juca pe bani virtuali. Aceasta e o metodă bună pentru un jucător de a-și testa capablitățile înainte de a se aventura pe un tărâm necunoscut. În schimb, trebuie ținut cont că oamenii joacă diferit în lipsa unei mize reale.

În general pokerul este perceput în mod negativ de către mase. Însă acesta nu este doar un joc de noroc. E și un joc de inteligență, un joc în care îți poți dezvolta abilități sporite de relaționare interumană, dar și de autocunoaștere. Unul dintre dezavantajele practicării sale online este lipsa contactului vizual cu partenerii de joc. În schimb, este mult mai rapid decât cel clasic.
Practicat cu moderație, pokerul online poate fi o petrecere plăcută a timpului, însă trebuie ținut cont că sunt șanse mari să conducă la dependență, ne mai pomenind de posiblitatea de a pierde bani. E bine de reținut că marii jucători nu joacă doar pentru profit, ci și din plăcere. Cei cu dorința de îmbogățire rapidă au mai mari șanse să piardă, deoarece în unele situații nu gândesc rațional.

Categories: Internet, Reclame Tags: ,
 1. July 5th, 2011 at 11:10 | #1

  Practicat cu moderatie e ca la bere:
  – Consumati cu moderatie … ok luam 4 baxuri?

  [Răspunde]

  blogândac Reply:

  fiecare cu propriile limite 🙂

  [Răspunde]

 1. No trackbacks yet.