1

Noul CISSmarket.ro

CISSmarket.ro, site-ul oficial care promovează și comercializează sistemele revoluționare de tip CISS (sistem de alimentare continuă cu cerneală pentru imprimante) are o nouă înfățișare cu mai multe funcționalități.

De acum poți face comandă online pentru diferite tipuri de sisteme care se potrivesc imprimantei tale, sau poți achiziționa un pachet complet la prețuri promoționale.

Site-ul îți oferă și tutoriale video prin care ți se explică pas cu pas modul de instalare și funcționalitate a sistemelor CISS.

Dacă nu ai aflat încă de acest sistem revoluționar cu care poți economisi până la 95% din costurile de tipărire, intră pe noul site, unde vei găsi toate informațiile necesare, și poți beneficia de asistență telefonică gratuită (există posibilitatea de a fi apelat de către operatori), dacă ai nelămuriri.

CISSMarket.ro reprezintă de asemenea un ajutor de preț pentru cei care nu se pot decide ce fel de soluție să aleagă pentru nevoile proprii în materie de tipărire. Accesează acum site-ul pentru a beneficia cât mai repede de soluția perfectă pentru o tipărire eficientă.

blogândac

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.