Home > TV > Va rezista “Two and a Half Men” fără Charlie Sheen?

Va rezista “Two and a Half Men” fără Charlie Sheen?

2,089 dă vizualizări

September 27th, 2011 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

După cum știți, Charlie Sheen, starul celui mai de succes serial american de comedie a fost dat afară din cauză că „duh, winning!”. El a fost înlocuit cu un alt actor de renume, Ashton Kutcher, începând cu sezonul al 9-lea, ce a debutat săptămâna trecută.

Evident, după ce un personaj atât de esențial iese din schemă, se pune întrebarea dacă show-ul își va putea menține rating-ul mărit ca să poată continua. Urmărind primul episod, pot spune că da, viitorul sună bine. Ashton și-a intrat bine în rol, iar replicile și-au păstrat același nivel de calitate. În orice caz, proaspătul personaj va aduce un suflu nou și o imagine nouă serialului și nu va încerca să trăiască din trecut. Walden Schmidt, că despre el este vorba, e un macho-man bogătaș care atrage femeile ca un scai, la fel ca Charlie Harper, în schimb e prostuț, naiv și modest. Poate că această diferență va face ca lumea să uite cât mai repede de Charlie. Vom vedea.

Cu sau fără această schimbare, serialul are o vechime considerabilă și a cam ajuns la un apogeu în care cele mai de succes sitcomuri au pus punct. Familia Bundy – 11 sezoane, Friends – 10 sezoane, Seinfeld – 9 sezoane etc. E interesant să vedem și din această prismă, cât timp va mai rula pe TV.

Categories: TV Tags: , , , , ,
 1. Dli
  September 28th, 2011 at 09:05 | #1

  Sigur nu va rezista. Numai e acel feeling care era cu Charlie. Dar cine sti ce se va intampla in urmatoarele episoase. Va pierde fani vechi si va castiga altii noi.

  [Răspunde]

 2. September 28th, 2011 at 18:22 | #2

  Va rezista… oricum charlie s-a scos a castigat procesul.

  [Răspunde]

 3. October 6th, 2011 at 22:57 | #3

  Fara Charlie plus ca s-a mai marit si pustiu pare mai mult Three Gays and a half Hour

  [Răspunde]

 1. No trackbacks yet.